Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

august 20, 2014

Dieta BUDWIG

Publicat pe 20 aug. 2014 at 12:03am

Dieta BUDWIG este recomandata pentru afectiuni ale colonului si chiar pentru cancer. In faza avansata se recomanda zilnic:

6 liguri de branza de capra (sau alta branza organica, cu continut redus de grasime), 3 linguri de ulei de in si cu 3 linguri de seminte de in macinate ce se amesteca pana se fac maioneza.

Semintele de in se macina in rasnita de cafea. Se poate adauga miere de albine (mierea nu este indicata in neoplasmele hormonale). Apoi se adauga fructe de padure, antioxidanti puternici precum mure, zmeura, capsuni proaspete sau uscate.

Tratamentul nu trebuie intrerupt dupa disparita…

Degetelul rosu amelioreaza circulatia sanguina

Publicat pe 20 aug. 2014 at 12:00am

Planta denumita degetelul rosu isi are orginile in zonele din Europa Centrala si America de Nord. In tara noastra, aceasta planta se intalneste in flora spontana din poieni, paduri sau in raristi. Degetelul rosu se cultiva si pentru extragerea digitalinei, o substanta folosita in industria farmaceutica.

Potrivit expertilor in medicina naturista, aceasta planta are in primul an de vegetatie o rozeta cu circa 15 – 20 frunze din care va iesi in al doilea an o tulpina care are inaltimea de pana la 1,5 m.

La degetelul rosu, frunzele de pe tulpina sunt dispuse in mod…