Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

august 24, 2014

Dieta cu cafea sau 9 kg in 6 saptamani

Publicat pe 24 aug. 2014 at 5:02am

Dieta cu cafea a fost elaborata de cercetatorii Institutului de nutritie „MAX PLANK”din Germania. Cine tine aceasta dieta vreme de doua saptamani, nu-si mai schimba greutatea corporala trei ani. Metabolismul se modifica si creaza un camp energetic care impiedica depozitarea grasimilor.

Ce este absolute interzis la dieta cu cafea: nu se bea nici un fel de alcool (bere, vin, tarie).

Important:

se foloseste numai sare dietetica, se bea cel putin 2 litri de lichid pe zi (ceai cu lamaie si cafea fara zahar, apa minerala slab concentrata, exclus sifonul si bauturile dulci acidulate).

Daca vei…

Bujorul de munte trateaza afectiunile respiratorii

Publicat pe 24 aug. 2014 at 12:01am
Bujorul de munte

Bujorul de munte este o planta care creste in zonele alpine din tara noastra, in muntii Ciucas, Piatra Craiului, Fagaras , Rodnei si Retezat. Aceasta planta este de fapt un arbust inalt, care poate atinge uneori si inaltimea de un metru, foarte bogat ramificat.

Are frun­zele acoperite cu solzi de culoare ruginie, iar florile sale sunt mici si au culoarea rosie-purpurie, cu un miros deosebit de parfumat. Florile sale se culeg la inceputul verii, in luna iunie, atunci cand aceasta planta inroseste pantele abrupte ale muntilor.

De obicei, acest arbust este…