Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

august 12, 2014

Top activitati care scurteaza viata

Publicat pe 12 aug. 2014 at 5:30am

Oamenii fac tot felul activitati care pana la urma le scurteaza viata si ii ucid lent, dar sigur. Cu toate ca am dori sa traim mai mult, sa ducem vieti sanatoase, traim inconjurati de tot felul de pericole. Iata cateva dintre activitatile zilnice, care ne scurteaza semnificativ viata.

Perioadele lungi de inactivitate

In cazul in care stam prea mult timp la birou, chiar si daca facem frecvent sport, trebuie sa retinem ca perioadele lungi de inactivitate sunt nesanatoase. Un studiu publicat in 2012 de revista medicala BMJ Open arata faptul…

Ce fel de alimente trebuie sa consumati in perioada caniculei

Publicat pe 12 aug. 2014 at 5:15am

Ca urmare a riscului ridicat al alterarii alimentelor in perioadele cu temperaturi foarte ridicate, expertii va recomanda sa luati masuri pentru prevenirea toxiinfectiilor alimentare.

Potrivit nutritionistilor, trebuie sa manifestati atentie la modul in care se pastreaza si prepara alimentele, dar si la locurile de unde cumpara preparatele.

Specialistii recomanda spatiile inregistrate sanitar veterinar pentru achizitionarea produselor, deoarece aceste locuri ofera garantia controalelor sanitar veterinare, alimentele sunt pastrate in siguranta si depozitate in conditii corespunzatoare de temperatura si igiena.

In plus, este indicat sa tinem produsele cat mai putin la temperatura camerei, iar cele depozitate…

Tratamentul ulcerului stomacal

Publicat pe 12 aug. 2014 at 5:00am

O alta planta medicinala este patlagina, care creste in tara noastra sub doua forme: patlagina ingusta si cea lata, avand proprietati asemanatoare in privinta calitatilor naturiste si vindecatoare. Aceasta planta creste in livezi, in gradini si pe la marginea padurilor. Poate sa fie culeasa la inceputul verii, dar se poate folosi si pana toamna tarziu.

Expertii in sustin ca patlagina contine substante active precum substante amare, mucilagii si mai ales vitamina K. Patlagina este folosita mai ales pentru oprirea hemoragiilor.

Prin continutul sau de tanini, patlagina are calitati de…