Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

august 1, 2014

Recomandari pentru a tratamentul eficient al mahmurelii

Publicat pe 01 aug. 2014 at 5:30am

Una dintre cele mai neplacute senzatii cu care se poate confrunta cineva dupa o noapte de petrecere este cea de mahmureala. Aceasta este o senzatie deloc placuta si cu efecte de la dureri de cap si pana la ameteli, stari de greata, tulburari intestinale si chiar slabiciune musculara.

Expertii sustin ca prea mult alcool consumat poate sa aiba repercusiuni dezastruoase asupra conditiei fizice, potrivit Daily Mail.

Remediile sunt numeroase si au rolul de a diminua simptomele victimelor mahmurelii si beneficiaza de grade de eficienta pe care numai cei care le folosesc o pot cunoaste. Printre acestea…

De ce nu este bine sa mancati covrigei intre mesele principale?

Publicat pe 01 aug. 2014 at 5:15am

Majoritatea oamenilor au tendinta sa rontaie cate ceva inainte de a sosi ora pranzului sau a cinei. Covirgeii si chipsurile sunt la loc de cinste, insa nutritionistii atrag atentia ca acestia nu aduc niciun aport nutritiv corpului. Incercati mai bine sa va reorientati catre cateva fructe, nuci, alune de padure sau seminte.

In cazul in care acestia mai sunt si aromati, sa ne abtinem este aproape imposibil, spun specialistii. Cei cu scortisoara, cu zahar, cu vanilie, cu nuca, picanti sau cu miere sau doar sarati, covrigeii sunt buni pentru ca ne satisfac…

Ungurasul, planta medicinala cu efecte benefice asupra afectiunilor inimii

Publicat pe 01 aug. 2014 at 5:00am

Ungurasul reprezinta o planta medicinala, care are numeroase efecte de vindecare naturista a unor afectiuni precum tuberculoza si malaria.

Ungurasul face parte din familia Lamiaceae si are o inaltime de 25-45 cm, cu frunzele perechi si flori de culoare alba. Aceasta planta infloreste in intervalul iunie-septembrie si creste prin locurile de la marginea unor drumuri din tara noastra.

In popor, ungurasul mai este cunoscut ca si catusnica, voronic, unsuroasa, smeita, baltura sau voronica.

Afectiuni tratate cu unguras

Aceasta planta este recomandata in tratarea afectiunilor inimii, vezicii biliare, cailor respiratorii, ficatului, colecistitelor, calmarea starilor de spasm, palpitatiilor si aritmiilor.

Are capacitatea de a…