Anatomie – Corpul Uman44 comentarii

Publicat in:


>

Vreti sa aflati totul despre structura corpului uman? Atunci, la aceasta categorie a web page ului gasiti toate informatiile pe care le cautati despre anatomia corpului uman. Articolele de anatomie de la aceasta sectiune descriu fiecare os uman, fiecare muschi si va lasa sa patrundeti pana in interiorul inimii umane. De la unitatea constitutiva cea mai mica ,celula umana, trecand prin sistemul nervos si aparatul cardiovascular, pana la cel mai mare organ omenesc, pielea, aceste articole despre anatomie prezinta toate partile componente ale extrem de complexului corp uman si anatomia lui, ilustrate clar, prin imagini 3d fidele realitatii. Pe siteul corpul uman mai puteti gasi articole despre anatomie organe interne, tesuturile omenesti, glandele si hormoni. Vreti sa stiti totul despre corpul uman si anatomia lui? Noi va vom furniza informatii despre anatomie, afectiuni si boli medicina naturista si multe altele. Daca esti fascinat de interiorul corpului uman sau de anatomia corpului omenesc , aici gasesti toate informatiile necesare. In plus, daca sunteti student sau la orele de anatomie umana vi se cer referate sau alte informatii despre corpul uman, pe acest website dispuneti de articolele necesare cu imagini 3d fidele realitatii. Corpul Uman este o masinarie foarte complexa si fascinanta totodata , astfel, pentru cei care vor sa o inteleaga mai bine , am realizat o rubrica special unde aveti documentare video despre corpul uman organe interne , afectiuni si boli, etape ale vietii: nasterea, cresterea si dezvoltarea, maturitatea, imbatranirea si multe altele. Pozele si imaginile despre corpul omenesc si organele interne ale acestuia evidentiaza fiecare zona a corpului structurate in detaliu pentru ca fiecare cititor sa inteleaga cat mai bine aceasta masinarie suprema.


Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Anatomie – Corpul Uman

44 comentarii

  1. >sunt faqscinat de creatura divina corpul omenesc vreau sa stiu mai multe

  2. >pe acest site vei avea gasi toata informatiile despre anatomia corpului uman . Daca te intereseaza ceva anume, poti sa-mi spui.

    • ovidiu

      simt cind consum lichide inzona ficatului ca,si un fel de gidilitura, ce poate sa fie? Va multumesc!

    • cristi

      am citit Biologia Credintei de Bruce Lipton.Fascinanta carte.
      Ma interseaza unde pot gasi simplu, clar si cu ceva poze care sunt functiile parilor componente ale creierului, la nivel de aport asupra diveselor influente asupra corpului.De ex:
      -partea dreapta a creierului este responsabila de emotii, stanga de logica
      -hipotalamusul emite aminoacizi (peptide) care se cupleaza la membrana celulelor si creaza…
      -cine produce adrenalina si ce efect are
      -cine produce serotonina si care e traseul
      -etc
      Ma poate ajuta cineva sa gasesc aceste informatii?
      Multumesc

    • am slabit in ultimele 8 luni 10kg. , am descoperit acum 6luni k am pietre la fiere, pierderea in greutate se poate sa datoreze, pietrelor d la fiere? va multumesc

  3. >foarte frumos prezentat.Va multumesc.Genetica umana,moleculara?!

  4. buna ziua .E atit de simpla definitia masticatiei si extrem de greu procesul de inghitire in cazul concret al mamei mele. Daca cineva are informatii pe acest caz sau metodele de tratament raspundetimi . medicii cam string din umeri. Poate cineva competent in situatia data are raspuns pentru mine . astept raspuns!!!

  5. Pff e cam mult de citit! Am citit ! Este foarte interesant !Chiar asa de interesant…ehe glumesc…sa vb serios e ineresant,pot spune ca am aflat lucruri noi. Feliciari!!

  6. alex

    numi foloseste la nik

  7. anonim

    am citit  imteresant.

  8. damian

    foarte interesant…bine de stiut ca exista un site pentru asta.

  9. Foarte interesant si frumos , mi-a placut !

  10. ica de la gr

    interesant  corpul omenesc.

  11. Mihai

    Daca vrei sa aflii cum a aparut omul citeste cartea Design Inteligent miscarea raeliana.O gasesti gratis pe net

  12. Stroescu aina

    buna este foarte interesant ceea ce spuneti multe persoane se pot documenta
    si printr-o minune se pot ocupa singure e sanatatea lor .
    anatomia este foarte interesanta mai ales ca putem vedea ce transformari si ce intestine se afla acolo.
    pentru unele persoane ,cum ar fii oamenii care doresc sa devina doctori este ceva indispensabil. Pentru noi acest site este foarte bun si foarte educativ pentru tineret iar sfatul meu este sa se intereseze de viata lor

  13. popescu dorel

    am o durere deasupra stomacului simt o intepatura foarte mare,as dori sa stiu ce poate fii si ce medicamente ar trebui sa iau

    • admin

      Incercati sa postati intrebarea in comunitatea http://www.MediciOnline.Corpul-Uman.com si veti primi raspuns in cel mai scurt timp!

      • Armen

        Bună Ziua! Numele meu este Armen și sunt pasionat de Anatomie/Biologie. Așa că mi-am făcut un canal de Youtube unde postez în fiecare săptămâna câte un videoclip informativ despre acestea! Aș aprecia foarte mult dacă ați putea scrie un articol pe blogul dumneavoastră despre canalul meu! Am inclus niște linkuri informative în acest mesaj! Vă mulțumesc Mult! O zi plăcută! 
        Canalul meu de youtube:    http://www.youtube.com/user/Armenprf15/videos

  14. Buna zicetimi si mie cine a creeat corpul uman dumnezeu sau iisus am un rezumat imi ziceti si mie plzzzzzz  MS cei care pot sa ma ajute cei lalti mai putin 

  15. ilenuta

    ma doare in partea stanga, in zona ovarelor. Ma doare tere, mai ales cand urinez. Ce poate sa fie?

  16. diana

    ms am luat 10 la biologie:*:*:*:*:*:*:*:P:P:P:P:P:

  17. madalina

    foarte interesant . :X:X:X 🙂

    😉

  18. Ma doare foarte tare in patea stinga sub costa de o saptamana. Poate ma ajutati cu un sfat.

Pings and Trackbacks

Lasă un răspuns