Dieta BUDWIG0 Comments

Publicat in:
Etichete: afectiuni, alimente interzise, alimente permise, cancer, colon, crema de in, crema de ulei de in, dieta Budwig, maioneza, meniu, Tratament

Dieta BUDWIG este recomandata pentru afectiuni ale colonului si chiar pentru cancer. In faza avansata se recomanda zilnic:

  • 6 liguri de branza de capra (sau alta branza organica, cu continut redus de grasime),
  • 3 linguri de ulei de in si cu 3 linguri de seminte de in macinate ce se amesteca pana se fac maioneza.

Semintele de in se macina in rasnita de cafea. Se poate adauga miere de albine (mierea nu este indicata in neoplasmele hormonale). Apoi se adauga fructe de padure, antioxidanti puternici precum mure, zmeura, capsuni proaspete sau uscate.

Dieta Budwig

Dieta Budwig

Tratamentul nu trebuie intrerupt dupa disparita cancerului. Se pot reduce cantitatile la 2 linguri de branza de capra cu o lingura de ulei de in si cu o lingura de seminte de in macinate.

Nu se macina mai multe seminte de in decat este necesar deoarece calitatile lor antioxidante dispar dupa cateva minute. Evitati consumul de carne de orice fel!

Optional se poate adauga piper rosu (sau Cayenne) si usturoi.

Daca nu puteti consuma produse lactate, trebuie sa le inlocuiti cu nutrienti ce contin proteine si enzime sulfurate uscate.

DIETA BUDWIG

Inainte de micul dejun: se consuma un pahar cu lapte acidofil (Kefir) sau cu zeama de varza acra.

Mic dejun: se consuma Musli (din cereale obisnuite) la care se adauga 2 linguri (30 ml) de ulei de in, miere (daca boala nu este hormonala) si fructe proaspete. Utilizati orice fructe cu coaja lemnoasa, cu exceptia arahidelor / alunelor! Se servesc ceaiuri din plante medicinale aromate sau ceai negru. La mic dejun se adauga crema din ulei de in, respectiv 120 grame.

La ora 10: se consuma un pahar de suc proaspat facut din morcovi, din mere, telina sau un amestec de suc de sfecla de zahar si suc de mere.

Masa de pranz: se serveste o salata asortata cu maioneza MAYO din iaurt si ulei de in, dupa reteta de mai jos. Se poate face salata obisnuita (rosii, ceapa, castraveti) dar, in plus, se adauga napi, morcovi, varza creata, ridichi, varza sau conopida rase. Se adauga arome din pulbere de hrean, usturoi sau patrunjel.

Pranz: se servesc legume, cartofi, sau grane (boabe de orez, hrisca sau mei fierte in abur). La acestea se adauga crema din in. Se adauga chimen, usturoi, patrunjel sau alte plante medicinale.

Desert: se amesteca fructe proaspete (altele decat cele utilizate pentru micul dejun) cu crema de in, insa in loc de miere se adauga kefir cu diferite arome.

Ora 16: se serveste un pahar cu vin natural (fara conservanti) sau de sampanie sau suc proaspat de fructe cu 1-2 linguri cu seminte de in invelite in miere.

Cina: se serveste devreme, la ora 18. Se fac turte de hrisca, ovaz sau soia. Galustile de hrisca sunt cele mai bune si pot fi folosite intr-o supa de legume sau, intr-o forma mai solida sub forma de prajituri cu sos pe baza de plante. Sosurile dulci si supele va pot intotdeauna furniza mult mai multa energie de vindecare prin adaugarea de crema de in. Doar mierea de albine sau sucul de struguri pot fi folosite ca indulcitori.

Cum se prepara crema de ulei de in

Se mixeaza: 250 ml de ulei de in intr-un castron, se adauga o jumatate de kilogram (450 g) de branza de capra sau orice branza cu continut redus de grasimi (1%) si se adauga 4 linguri (60 ml) de miere, cu suficient lapte (cu % scazut in grasimi), apa sau kefir. Se amesteca bine impreuna timp de 5 minute si se obtine un preparat de consistenta unei creme de budinca, fara gust de ulei de in.

Alternativ, puteti folosi iaurt in loc de branza, 30 g iaurt la fiecare 1 lingura (15 ml) de ulei de in si miere si se amesteca ca mai sus.

Cand uleiul de in este amestecat in acest fel, nu produce diaree chiar si daca este administrat in cantitati mari.

Dieta BUDWIG – Cum se prepara maioneza

Se amesteca impreuna 2 linguri (30 ml) de ulei de in, 2 linguri (30 ml) de lapte si 2 linguri (30 ml) de iaurt.

Apoi se adauga 2 linguri (30 ml) de suc de lamaie si se adauga 1 lingurita (2,5 g) de mustar plus alte plante cum ar fi maghiran sau marar.

Apoi se adauga 2 sau 3 felii de muraturi (fara conservanti!), precum si un praf de sare pe baza de plante.

ATENTIE!
Va trebui sa urmati aceasta dieta timp de 5 ani. Daca nu se respecta indicatiile acestei diete, (de ex. se mananca carne conservata, bomboane etc) tumorile vor evolua rapid.

Uleiul de seminte de in se altereaza usor de oxigen la caldura si lumina, devenind nociv pentru sanatate. De aceea uleiul trebuie atent produs, ambalat in mediu de azot, in recipiente rezistente la lumina, sa fie tinut in frigider pana la utilizare, folosit cat mai proaspat cu putinta si stabilizat cu proteine imediat dupa ce s-a deschis ambalajul.

Pot fi, de asemenea, folosite si seminte de in. Semintele trebuie sa fie sparte numai intr-un mixer de produse alimentare sau pot fi rasnite intr-o rasnita de cafea. Este nevoie de o cantitate de trei ori mai mare de seminte pentru a obtine echivalentul uleiului. Semintele sunt bogate in calorii, asa ca s-ar putea sa cresteti in greutate. Semintele sunt, de asemenea, bogate in fibre solubile, astfel incat amestecarea lor cu un produs lichid tinde sa produca „jeleuri” din ce in ce mai tari. Semintele proaspat sparte pot fi presarate pe Musli (fulgii de cereale) si ar trebui sa fie consumate imediat.

Sunt foarte bune sucurile proaspat stoarse din legume – morcovi, telina, mere si sfecla rosie.

De trei ori pe zi, un ceai cald este esential – ceai de menta, macese sau de struguri – toate indulcite, dupa cum doriti, cu miere. Consumati o ceasca de ceai negru inainte de pranz.

Se poatea adauga sampanie in loc de suc, daca persoana este foarte bolnava, deoarece se absoarbe usor si este usor de asimilat.

O clisma cu 250 ml de ulei de in, retinut in colon timp de 30-60 de minute, este un alt mod de a introduce in corp acest ulei. De asemenea acesta poate fi aplicat pe piele pentru absorbtia transdermica.

Produse interzise in dieta BUDWIG

  1. zaharul (alb sau brun)
  2. toate grasimile animale
  3. uleiul pentru salata (inclusiv maioneza comerciala)
  4. orice tip de carne (produse chimice & hormoni)
  5. unt si margarina
  6. produse din conserve (conservantii blocheaza metabolismul uleiului de in).

CERETI SFATUL MEDICULUI DVS.!
URMATI ACEASTA DIETA PE PROPRIE RASPUNDERE! NU RENUNTATI LA TRATAMENTUL DVS. DECAT DACA MEDICUL DECIDE ACEST LUCRU!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta BUDWIG

Lasă un răspuns