Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

august 4, 2014

Noi studii despre efectele ciocolatei asupra corpului uman

Publicat pe 04 aug. 2014 at 5:30am

O cercetare realizata in aceasta primavara in Olanda a relevat numeroasele beneficii ale ciocolatei negre asupra sistemului cardio-vascular. Expertii sunt de parere ca aceste beneficii nu le gasim si la ciocolata alba.

Si totusi care este motivul pentru care ciocolata a atras atentia de mai mult timp oamenilor de stiinta? Fiind un produs atat de popular si de apreciat de catre consumatorii sai, ciocolata a fost privita cu mai mare atentie sub lupa cercetatorilor.

Savantii din Olanda, au aratat recent, ca numeroasele studii efectuate in ultimii ani sunt pentru beneficiile pe care ciocolata din cacao integrala…

Obezitatea afecteaza tot mai multi oameni de pe Glob

Publicat pe 04 aug. 2014 at 5:15am

Peste 30 % dintre adultii din intreaga lume sunt obezi sau supraponderali, respectiv 1,46 miliarde de persoane, potrivit datelor publicate recent de „The Overseas Development Institute”.

Conform raportului, la nivel mondial, procentul persoanelor care au un indice de masa corporala (IMC) peste 25, limita peste care oamenii sunt considerati supraponderali, a crescut de la 23% la 34% in ultimele 3 decenii, intre 1980 si 2008.

Expertii sustin ca indicele de masa corporala este raportul dintre talie si greutate. In acest sens, un indice de peste 25 fiind considerat semn de supraponderabilitate,…

Suferi de dureri de spate? Iata un remediu naturist eficient

Publicat pe 04 aug. 2014 at 5:00am

Calinul reprezinta un arbust inalt si stufos care poate sa ajunga la inaltimea de 4 m. Se mai nueste si amarus si face parte din familia Caprifoliaceae. Acest arbust este originar din Asia, dar creste si in Europa si America de Nord in padurile de la campie, dar si in cele de la munte.

Acest arbust are scoarta neteda, verde-cenusie, insa odata cu trecerea timpului prezinta crapaturi si culoarea devine cenusie. La calin, frunzele sunt alungite, iar toamna culoarea lor devine rosiatica.

Florile calinului au culoarea alb-verde, iar fructele sunt mici, de culoare…

Permalink  |  Tagged with: , , , , ,