Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

august 18, 2014

Dieta Adina Halas

Publicat pe 18 aug. 2014 at 4:15am

In timpul sarcinii, Adina a acumulat 30 de kilograme, cu toate ca s-a alimentat echilibrat. Pe parcursul ultimului an, mamica cea sexy a stiut sa imbine programul copilului cu efortul personal depus pentru a ajunge la silueta de invidiat care, de altfel, a si consacrat-o.

Rezultatele nu s-au lasat asteptate si iata ca Adina Halas-Hugeanu este astazi trasa prin inel si imaginea unei case de moda. Pentru ca stie ce inseamna lupta cu kilogramele si cat de greu este sa te descurci cu sarcinile de tanara mama pe de-o parte si dieta si antrenament de cealalta, vedeta va sfatuieste:

Depresia este influentata de standardul de viata

Publicat pe 18 aug. 2014 at 3:00am

Mai multe cercetari efectuate recent au stabilit faptul ca tarile unde se inregistreaza cele mai numeroase cazuri de depresie si anxietate sunt Franta, cu 21%, urmata de SUA, cu 19%.In trecut, depresia nu a constituit un subiect de studiu pentru medici, desi observatorii mai fini, scriitori, romancieri si filosofi, au identificat faptul ca starea depresiva lovea, de preferinta, persoanele care proveneau din mediile sociale mai elevate.

Starea depresiva o regasim prezenta si la eroina lui Tolstoi, Anna Karenina, dar si la doamna Bovary, a lui Gustave Flaubert. Astazi, cercetarile expertilor evidentiaza ca,…