Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

august 6, 2014

Ai probleme cu aparatul respirator? Iata ce te poate ajuta

Publicat pe 06 aug. 2014 at 5:30am

Muschiul sau lichenul de stejar are aspectul unei tufe mici, care se fixeaza pe ramurile sau tulpinile unor copaci. Corpul muschiului de stejar poate ajunge pana la 10 cm lungime si este moale la pipait. Benzile acestuia sunt destul de late la baza, de pana la 10 mm, ajungand la circa 2 mm spre varful plantei.

Benzile lichenului de stejar sunt usor ondulate, iar fata superioara a acestuia este mata, de culoare verzui-deschis sau galben. Fata inferioara a muschiului este alba, iar acesta creste pe stejar, prun, uneori si pe alti pomi fructiferi.

Expertii spun ca…

Cele mai bune fructe intr-o dieta de slabit

Publicat pe 06 aug. 2014 at 5:15am

Ca urmare a iernilor mai lungi, oamenii care locuiesc in nordul Europei au fost obligati sa conserve produse si sa stocheze cumva cantitati de hrana. Nordicii au fost nevoiti sa gaseasca solutii pentru a-si aduce un aport de vitamine atat de necesar organismului intr-o perioada mai vitrega. Pentru ca hrana sarata, murata, afumata este sau doar prea saraca, sau prea monotona.

Gemul de merisoare sau cel de catina, cu aroma suedeza, sunt doar unele din produsele cu efect benefic testate in timp…

Tratamentul naturist al impotentei

Publicat pe 06 aug. 2014 at 5:00am

Impotenta reprezinta o afectiune care afecteaza tot mai multi barbati la nivel global, printre cauzele aparitiei si manifestarii acestei aflandu-se stresul, factorii nocivi de mediu, alimentatia ineficienta si lipsa miscarii fizice.

Aceasta afectiune consta in incapacitatea barbatului de a indeplini un act sexual, lipsa de vigoare si ejacularea precoce. Totusi, trebuie spus ca pentru medicina traditionala, energia sexuala este o parte integranta a energiilor care circula in corpul uman.

Potrivit expertilor in medicina traditionala, o perturbare energetica intr-unul din cele 12 meridiane perechi poate contribui la instalarea impotentei. Expertii spun ca in acest caz, un rol de seama il joaca sistemul denumit „cele trei focare”.

[caption id=”attachment_18727″ align=”aligncenter” width=”300″ caption=”Tratamentul naturist al…