Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

decembrie 23, 2014

Cum scapati de nasul infundat

Publicat pe 23 dec. 2014 at 1:05am

Majoritatea dintre noi ne confruntam in perioada mai rece cu raceli si gripe rebele, care se traduc in nas infundat, dureri de cap, slabiciune si lipsa de pofta de mancare. Medicii recomanda sa fiti atenti pentru a va proteja de frig si sa consumati lichide calde, precum ceaiul de plante: musetel, menta, mure, ghimbir sau rozmarin.

De asemenea, daca te afli intr-o astfel de situatie, este bine sa bei in fiecare zi 4 pahare cu apa calda in care ai turnat 2 lingurite de otet de…

Cum slabesti 5 kg in 10 zile

Publicat pe 23 dec. 2014 at 1:03am

Dieta de slabit 5 kilograme in 10 zile este un program de pierdere in greutate realizat de vedeta de televiziune si antrenoare de fitness, Jackie Warner. Ea dezvaluie metodele care ii ajuta pe clientii sai sa slabeasca o jumatate de kilogram pe zi.

In cele 10 zile, programul este impartit in 3 faze. Acesta este conceput pentru a va ajuta sa pierdeti 5 kilograme rapid si apoi sa continuati sa pierdeti in greutate timp de peste 30 de zile.

Etape in cura de slabire…

Ce spun cercetatorii despre pierderea memoriei?

Publicat pe 23 dec. 2014 at 1:01am

Un studiu care a fost publicat in revista „Neurology” din America arata faptul ca cei care au grupa de sange AB, prezenta la 4% din oameni, prezinta un risc mai mare de a avea probleme de memorie fata de ceilalti oameni, conform Care2.com.

Oamenii de stiinta din SUA afirmat ca exista o stransa conexiune intre o grupa de sange rara si posibilitatea de a avea parte de pierderi de memorie. Astfel, savantii din cadrul Universitatii din Vermont, Burlington, au monitorizat peste 30.000 de…