Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

decembrie 10, 2014

Sfaturi de sanatate pentru femei

Publicat pe 10 dec. 2014 at 1:05am

Deseori, reprezentantele sexului frumos isi creeaza singure probleme de sanatate, prin faptul ca actioneaza in asa fel incat isi pun in pericol corpul.

Pozitia picioarelor

De exemplu, se intampla ca femeile sa stea prea mult timp cu picioarele in pozitia unul peste celalalt, punandu-si in pericol circulatia sanguina sau sa nu mearga la toaleta atunci cand au nevoie, gest cu consecinte nocive asupra sanatatii.

Potrivit BBC, in cazul in care aveti prostul obicei de a pastra picioarele incrucisate, trebuie sa stiti ca in acest fel se poate petrece…

Dieta bazata pe acelasi tip de hrana

Publicat pe 10 dec. 2014 at 1:03am

Dieta pe care v-o propunem astazi este una dintre dietele in care mancati bine si slabiti foarte repede. Fata de alte diete, aceasta va permite sa ajungeti la greutatea dorita intr-un timp foarte scurt. Mai mult, puteti sa o mentineti atata timp cat considerati ca este necesar.

Iata ce trebuie sa faceti…

In ce consta dieta bazata pe acelasi tip de hrana

Dieta bazata pe acelasi tip de hrana – Mancati in fiecare zi, la micul dejun doua oua fierte cu doua rosii sau pentru…

De unde pleaca agresivitatea zilnica a oamenilor

Publicat pe 10 dec. 2014 at 1:01am

Oamenii devin agresivi din cauza unor probleme cu care se confrunta in viata cotidiana: nemultumirile de la job, probleme in trafic, certuri in cuplu, suparari provocate de copii acestora la scoala sau la joaca sau pur si simplu au o stare de spirit mai proasta.

Si totusi, ce se intampla in creierul oamenilor agresivi?

Expertii au realizat mai multe teste si au observat ca in creierul celor care nu se alimenteaza regulat in fiecare zi si sunt supusi unui mare nivel de stres se produc mari fluctuatii ale nivelului unui neurotransmitator care influenteaza in mod direct…