Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

decembrie 24, 2014

De ce nu ar trebui sa evitam micul dejun?

Publicat pe 24 dec. 2014 at 1:03am

Nutritionistii spun ca micul dejun este o masa deosebit de importanta, iar daca ajungeti in situatia de a o evita puteti sa aveti ceva probleme mai tarziu. Expertii spun ca nu vei mai avea parte de anumite pofte culinare la masa de seara in cazul in care respecti aceasta regula simpla de a nu sari peste cea mai importanta masa a zilei.

De pilda, multi oameni nu mananca dimineata pentru ca urmeaza o cura de slabire. Specialistii atrag atentia ca aceasta este o mare eroare, mai ales pentru ca senzatia de foame…

Dieta cu supe

Publicat pe 24 dec. 2014 at 1:03am

Perioada sarbatorilor se apropie, iar asta nu poate sa insemne decat doua lucruri: o sa vrei sa arati fantastic si, totodata, corpul tau se pregateste sa faca fata, din nou, carnii de porc, maionezei, alcoolului, dulciurilor si noptilor pierdute.

Poti sa ai grija de ambele aspecte incepand dieta cu supe, care te va ajuta sa scapi de kilogramele in plus, dar si sa iti ajuti organismul sa se detoxifice.

Un alt avantaj al dietei cu supe este accesibilitatea. Fie ca le pregatesti acasa sau mergi la un local sa le mananci, supele sunt…

Aparitia reumatismului este influentata de job-ul tau

Publicat pe 24 dec. 2014 at 1:01am

Majoritatea dintre noi suntem stresati in viata cotidiana din cauza a numeroase motive: problemele de la job, situatia familiala, poluarea oraselor in care traim, traficul aglomerat sau aparitia unor afectiuni. Specialistii au ajuns la concluzia ca evenimentele stresante, mai ales cele care se invart in jurul jobului, majoreaza mult riscul de dezvoltare a poliartritei reumatoide.

Aceasta este concluzia savantilor, exemplificata intr-un material publicat in Arthritis Care & Research si preluat de passionante.be, citat de BBC. Expertii sunt de parere ca aceasta reprezinta cea mai frecventa forma de reumatism inflamator, iar cauza ei inca ramane necunoscuta.

Oamenii…

Permalink  |  Tagged with: , , , ,