Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

decembrie 16, 2014

Cum sa avem o splina sanatoasa?

Publicat pe 16 dec. 2014 at 1:05am

Splina are rolul de a distruge globulele rosii imbatranite si de a produce limfocite, acele celule care lupta impotriva infectiilor. Intarirea imunitatii corpului vizeaza insanatosirea, precum si curatarea organelor care indeplinesc functia de aparare a corpului uman fata de factorii externi si interni nocivi.

Un organ important in lupta organismului impotriva factorilor negativi este si splina. Splina reprezinta un organ limfatic care este pozitionat in partea stanga, superioara a cavitatii abdominale.

Rolul splinei

Splina are rolul de a combate unele infectii, de a fabrica anticorpi, de a depozita sangele si de a recicla si transforma globulele rosii imbatranite in fier….

Dieta Top Model

Publicat pe 16 dec. 2014 at 1:03am

Toate femeile isi doresc un corp de top model, sau cel putin unul care sa fie cat de cat apropiat. E adevarat, un astfel de corp necesita eforturi uriase, iar modelele isi dedica intreaga viata pentru asta, insa cu putin efort, poti arata si tu intr-un fel mare.

Cat slabesc?

Iti recomandam o dieta care este folosita de majoritatea top modelelor si care te ajuta sa slabesti pana la 2.5 kg in 7 zile.

Aceasta dieta se bazeaza pe anumite alimente si interzice cu desavarsire altele.

Dieta Top Model – Alimente permise

Alimente permise: Legume, mere,…

Cum mai poate fi tratata dementa?

Publicat pe 16 dec. 2014 at 1:01am

Terapia efectuata prin ras poate diminua cu circa 20 de procente agitatia pacientilor care sufera de dementa. Aceasta este concluzia la care au ajuns oamenii de stiinta din cadrul Universitatii „New South Wales” din Australia.

Specialistii sustin ca mai multe hohote de ras au efecte similare medicamentelor antipsihotice in cazul persoanelor care sufera din cauza dementei.

In cadrul testelor, savantii au observat ca terapia prin ras poate sa diminueze agitatia acestor pacienti pe termen scurt, dar si mai lung.

Cum s-a derulat studiul „Smile”

Expertii spun ca acest tip de tratament…