Atentie la alimentele infestate pe care le consumati zilnic0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, alimente infestate, ciuperci, consum, infestat, mancare infestata, pizza

In lumina descoperirilor recente, exista multe alimente infestate pe care este posibil sa le consumam zilnic, fara sa stim ce contin.

Citeste mai jos o selectie a acestora si pregateste-te sa infrunti unele adevaruri crunte legate de unele dintre alimentele ce se afla in meniul tau zilnic.

Alimente infestate

Alimente infestate

Sandvici cu fertilizator

Sulfatul de amoniu este un tip de sare anorganica, folosita la aluat. Astfel, multi producatori de paine il folosesc pentru a obtine acel miez pufos si, spunem noi, delicios.

Cu cat te vei simti mai balonat dupa o masa copioasa, cu atat este mai posibil ca respectivul produs sa contina sulfat de amoniu. In plus, aceasta substanta, combinata cu caramelul, da painii o nuanta maronie.

Pizza cu nisip

Multi producatori adauga in pizza congelata un pic de dioxid de siliciu pentru a impiedica produsele sa se amestece.

Nisipul, insa, intareste aluatul si ii altereaza gustul. Nu se stie inca de ce producatorii nu folosesc o alta substanta in acelasi scop.

Guma de mestecat cu lana

Guma de mestecat este facuta din lanolina, un derivat din lana de oaie. Asadar, obisnuieste-te cu ideea ca mesteci si un pic de lana de oaie.

In plus, un alt ingredient al gumei de mestecat este acidul carminic, cel care da culoarea rosie, fabricat din gandaci zdrobiti.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Atentie la alimentele infestate pe care le consumati zilnic

Lasă un răspuns