Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

decembrie 17, 2014

Cat de importante sunt baile de sare pentru corpul tau?

Publicat pe 17 dec. 2014 at 1:05am

Sarea reprezinta un aliment foarte important pentru sanatatea fiecaruia dintre noi, insa ea are si efecte medicinale. Cu ajutorul sarii poti sa ameliorezi diferite afectiuni, de la dureri reumatismale la afectiuni endocrine.

Expertii recomanda ca, tinand cont de afectiunea pe care vrei sa o tratezi, sa variezi cantitatea de sare din baie. De pilda, in cazul in care nu poti folosi direct apa de mare, poti amesteca sare de mare in apa de la robinet, in concentratii diferite.

Bai de sare pentru circulatie sanguina deficitara

Daca aveti probleme…

Alimente de evitat in curele de slabire

Publicat pe 17 dec. 2014 at 1:03am

Majoritatea celor care tin o cura de slabire stiu ca trebuie respectate anumire reguli, asa incat dieta sa aiba succes. Se intampla deseori sa mancam alimente pe care nu ar trebui sa le consumam sau din dorinta de a nu manca mult, consumam ceva ce ne face sa ne fie si mai foame.

Guma de mestecat

Potrivit nutritionistilor, printre aceste alimente se numara guma de mestecat, care produce hipersalivatie stomacului, mai ales ca acesta interpreteaza senzatia ca urmeaza sa primeasca mancare.

Sucurile…

Cum se trateaza in SUA tumorile cerebrale?

Publicat pe 17 dec. 2014 at 1:01am

Medicii incearca sa gaseasca noi metode revolutionare pentru tratarea tumorilor canceroase. Astfel, oamenii de stiinta din cadrul Universitatii din Washington, SUA, au pus bazele unui nou tip de laser care poate sa arda tumorile cerebrale.

Expertii americani au anuntat ca foarte curand si alte tumori din diferite parti ale corpului vor putea fi eradicate, fara a fi nevoie sa foloseasca tehnici de chirurgie. Potrivit savantilor, in acest fel, cei care sufera din cauza unor astfel de probleme pot sa aiba mai multe sanse de supravietuire.

Eric Leuthardt, profesor la Universitatea…