Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

decembrie 11, 2014

De ce este indicata mamografia?

Publicat pe 11 dec. 2014 at 1:05am

Mai multe cercetari care au fost realizate in SUA sub coordonarea Institutului National de Cancer din Statele Unite, au demonstrat ca mamografia este un examen medical care poate salva multe vieti.

Medicii din America recomanda femeilor care au trecut de 40 de ani sa isi efectueze un examen mamografic cel putin o data la doi ani, sau chiar mai des. Specialistii sustin ca afectiunea cancerului de san este destul de frecventa, responsabila de o mortalitate crescuta in randul femeilor.

De ce sa fac mamografie

Anual, sunt inregistrate circa 14.000 de noi cazuri de cancer de san, iar depistarea precoce ramane…

Dieta pe baza de apa

Publicat pe 11 dec. 2014 at 1:03am

Doriti sa slabiti fara sa aveti dureri de cap? Vreti sa mancati ceea ce poftiti si totusi sa slabiti? Sunteti pofticios(oasa)?

Iata o cura de slabire care va permite acest lucru.

Dieta pe baza de apa: Prima zi

In prima zi beti un pahar de apa pe stomacul gol.

Dieta pe baza de apa: Ziua a doua

Beti doua pahare de apa dimineata, pe stomacul gol.

Dieta pe baza de apa: Pana la ziua a zecea…

Beti cate un pahar de apa in plus pe zi, pe stomacul gol.

Din ziua a XI-a…

Un nou medicament pentru insuficienta cardiaca

Publicat pe 11 dec. 2014 at 1:01am

Compania specializata in productia de medicamente Novartis ar putea demara productia unui medicament nou, care sa fie utilizat pentru tratarea insuficientei cardiace. Mai multe cercetari au relevat faptul ca acest medicament poate avea rezultate foarte bune in combaterea afectiunii mentionate.

In acest sens, sefii firmei elvetiene vor sa solicite aprobarea autoritatilor, mai ales ca noul medicament, testat de catre companie pe aproape 8.442 de persoane, a determinat diminuarea ratei decesului din cauza insuficientei cardiace cu 20% fata de tratamentul standard cu enalapril.

Pana in acest moment, acesta a reprezentat singurul tratament pentru bolile…