Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

decembrie 3, 2014

De ce apare transpiratia nocturna?

Publicat pe 03 dec. 2014 at 1:05am

Transpiratia reprezinta mecanismul prin care corpul isi regleaza temperatura. Exista situatii in care oamenii transpira in mod excesiv, de pilda atunci cand fac sport sau se plimba prin parc la temperaturi de peste 40 de grade.

Cu toate acestea, se poate intampla sa apara transpiratia si in timpul noptilor, in mod repetat. Medicii spun ca acesta reprezinta un semnal de alarma.

O cauza ar fi aceea ca transpiratia nocturna se poate manifesta ca urmare a administrarii unor pastile precum antidepresivele, medicamentele vasodilatatoare sau a celor care diminueaza glicemia.

Transpiratia nocturna inseamna un semnal de alarma!

In plus, si…

7 trucuri pentru a slabi de la Dr. Oz

Publicat pe 03 dec. 2014 at 1:03am

Drumul catre un nou corp este foarte simplu, crede doctorul Americii, Mehmet Oz.

Iata cateva trucuri pentru a ajunge la greutatea dorita, dezvaluite de doctor Oz:

1. Automatizeaza dieta

Pe o perioada de 14 zile, incearca sa iti limitezi optiunile alimentare la ceea ce ar trebui sa mananci pentru a fi slaba si sanatoasa (carne slaba, fructe si legume). Este un efort pe care il faci o data in viata si care te va rasplati indeajuns – in aceasta perioada vei reusi sa iti reporgramezi apetitul, sa iti antrenezi corpul sa faca decizii alimentare…

Semintele de pin imbunatatesc metabolismul corpului

Publicat pe 03 dec. 2014 at 1:01am

Semintele de pin au o valoarea nutritiva ridicata si aduc multe beneficii corpului uman. Semintele de pin contin proteine si sunt usor de digerat. Aceste seminte sunt cele mai valoroase pentru sanatate, fata de alte fructe cu coaja lemnoasa. Daca va intereseaza, trebuie sa stiti ca efectuarea unui tratament cu seminte de pin regleaza ciclul menstrual.

De asemenea, acestea au multe proteine si aminoacizi, in special arginina, un acid responsabil pentru buna dezvoltare a corpului.

Expertii recomanda consumul de nuci de pin pentru femeile gravide, copii si adolescenti, mai ales ca proteinele continute…