Cum slabesti 5 kg in 10 zile0 Comments

Publicat in:
Etichete: 10 zile, 5 kg, alimente permise, cat slabesc, cure de slabire, dieta de 10 zile, diete de slabire, etape, meniu, slabire

Dieta de slabit 5 kilograme in 10 zile este un program de pierdere in greutate realizat de vedeta de televiziune si antrenoare de fitness, Jackie Warner. Ea dezvaluie metodele care ii ajuta pe clientii sai sa slabeasca o jumatate de kilogram pe zi.

Dieta de slabit in 10 zile

Dieta de slabit in 10 zile

In cele 10 zile, programul este impartit in 3 faze. Acesta este conceput pentru a va ajuta sa pierdeti 5 kilograme rapid si apoi sa continuati sa pierdeti in greutate timp de peste 30 de zile.

Etape in cura de slabire de 10 zile

Etapa 1

Implica utilizarea unei diete bazate pe 900 de calorii pentru a stimula pierderea in greutate rapida. Veti consuma anumite alimente, cum ar fi cereale integrale si legume, care sunt bogate in fibre si nutrienti. Acest lucru ajuta la reducerea poftei de carbohidrati prin mentinerea nivelului de zahar din sange in echilibru. La sfarsitul fazei 1 va puteti astepta sa pierdeti in greutate pana la 4-5 kilograme.

Etapa 2

Aceasta etapa permite un aport zilnic de 1200 de calorii si introduce produsele alimentare recomandate de aceasta dieta. Aceste alimente au avantaje specifice, care sa sporeasca eforturile dvs. de pierdere in greutate.

De exemplu, sparanghelul ajuta ficatul sa elimine toxinele si are un puternic efect anti-inflamator. Orezul brun ofera mangan, care sporeste sinteza de acizi grasi, importanta pentru pierderea in greutate. De asemenea, veti manca alimente recomandate pentru celulita, cum ar fi broccoli, varza si patrunjel.

Etapa 3Ultima etapa creste numarul de calorii la 1500. Trebuie sa mancati doua oua in fiecare zi, deoarece acestea sunt bogate in proteine si pot duce la arderea grasimilor.

Alimente recomandate

Piept de pui, branza de vaci cu continut scazut de grasime, fulgi de ovaz, paine de cereale incoltite, spanac, varza, telina, rosii, broccoli, cartofi, avocado, mere, migdale, nuci, mustar, ulei de masline extravirgin, stevie, ceai verde, ceai din plante, cafea.

De asemenea, Warner ofera sfaturi pentru mentinerea pierderii in greutate. Acest principiu presupune urmarea celor 3 faze ale dietei si consumarea a maxim doua mese in timpul week-end-ului.

Exemplu de plan pentru dieta

Mic dejun

  • 1 ceasca de ceai verde
  • ½ grepfruit mediu
  • ¼ cana de fulgi de ovaz
  • 1 nuca
  • ½ litru de apa rece

Gustare de dimineata

  • 1 mar
  • 8 migdale
  • ½ litru de apa rece
Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum slabesti 5 kg in 10 zile

Lasă un răspuns