Cum scapati de nasul infundat0 Comments

Publicat in:
Etichete: frig, frunze, gripe, ingredient, nasul infundat, protectie, răceli, situatii, zilnic

Majoritatea dintre noi ne confruntam in perioada mai rece cu raceli si gripe rebele, care se traduc in nas infundat, dureri de cap, slabiciune si lipsa de pofta de mancare. Medicii recomanda sa fiti atenti pentru a va proteja de frig si sa consumati lichide calde, precum ceaiul de plante: musetel, menta, mure, ghimbir sau rozmarin.

Remedii naturale pentru nas infundat

Remedii naturale pentru nas infundat

De asemenea, daca te afli intr-o astfel de situatie, este bine sa bei in fiecare zi 4 pahare cu apa calda in care ai turnat 2 lingurite de otet de mere.

Nu uita ca si ghimbirul are rolul de a decongestiona caile nazale, asa ca incearca sa bei un pahar cu apa calda in care ai turnat ghimbir proaspat ras. Daca vrei sa obtii rezultate si mai bune, poti bea ceai de ghimbir cu lamaie si miere.

Foloseste uleiul de eucalipt si ceaiul de busuioc!

Medicii sustin ca este indicat sa consumi regulat mancaruri care au ca si ingredient ulei de mustar sau iti poti turna in nari cateva picaturi de ulei de mustar.

In plus, poti sa scapi de problemele nazale, daca apelezi la o metoda cat se poate de simpla: fa baie in apa fierbinte in care ai turnat 8-10 picaturi de ulei de eucalipt. Este indicat sa folosesti si 3-4 frunze de busuioc pe care sa le mesteci in fiecare dimineata, inainte de micul dejun si in fiecare seara, inainte de culcare. In plus, acesta se poate consuma zilnic sub forma de ceai.

Nu uita de faptul ca inca de pe timpul bunicilor nsotri se foloseau in astfel de situatii supele fierbinti. Este bine sa consumi supe fierbinti de legume, de linte sau de pui de 2-3 ori pe zi si te vei face bine cat se poate de rapid!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum scapati de nasul infundat

Lasă un răspuns