Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

decembrie 8, 2014

Cum puteti evita afectiunile pe care le puteti lua din autobuz

Publicat pe 08 dec. 2014 at 1:15am

Majoritatea oamenilor au folosit cel putin o data un autobuz sau microbuz pentru a se deplasa la job sau in oras, acolo unde au de solutionat diverse probleme.

Totusi, trebuie sa tineti cont de faptul ca toate mijloacele de transport in comun reprezinta un mediu propice bacteriilor si virusilor, iar tu te poti imbolnavi destul de usor. Persoanele care au obiceiul de a calatori cu autobuzul sau metroul sunt de 6 ori mai expusi riscului de a se imbolnavi decat cei care merg pe jos sau cu masina personala.

Care sunt cele mai…

Consumul de alcool intr-o dieta de slabit

Publicat pe 08 dec. 2014 at 1:03am

Consumul de alcool poate avea reactii diferite, in functie de corpul si metabolismul fiecaruia, mai ales intr-o dieta de slabit. Consumul moderat de alcool poate oferii unele beneficii de sanatate, dar, in schimb, consumul exagerat poate duce la consecinte serioase privind sanatatea.

Intr-o prima instanta, mesajul poate fi unul confuz: A bea alcool poate oferi unele beneficii de sanatate, in special pentru inima. Pe de alta parte, alcool poate mari riscul aparitiei unor probleme de sanatate, chiar asupra inimii.

Deci, care este afirmatia corecta? Atunci cand vine…

Medicamente uzuale cu putere de combatere a cancerului

Publicat pe 08 dec. 2014 at 1:01am

In urma unor cercetari medicale s-a observat ca mai multe medicamente care se utilizeaza pentru tratarea psoriazisului, artritei si fibrozei ar putea sa aiba o mai mare eficienta contra combaterii afectiunilor cancerigene.

Studiul mentionat a fost efectuat de catre oamenii de stiinta din Australia, care au aflat ca tratamentul mentionat are toate sansele sa vindece circa 80% dintre tumorile care se manifesta in zona intestinala.

Savantii din cadrul Institutului Walter si Eliza Hall pentru Cercetare Medicala din Melbourne au incercat sa descopere cum pot sa fie localizate…