Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

decembrie 4, 2014

Dieta de slabit vegetariana

Publicat pe 04 dec. 2014 at 2:00am

Cea mai buna metoda de a iti satisface nevoile nutritionale este cu ajutorul unei diete de slabit vegetariene. In acest articol vei putea afla, in mare parte, aspectele importante ale unei diete de slabit bazate pe plante.

O dieta de slabit vegetariana indeplineste necesitatile nutritionale persoanelor de toate varstele, inclusiv copii, femei insarcinate, si asa mai departe. Cheia succesului este de a fi constient de ce nutrienti ai nevoie, in functie de metabolismul si/ sau conditia pe care o ai.

Tipuri de diete de slabit vegetariene

Atunci cand oamenii se gandesc la o dieta de slabit vegetariana,…

Studiu: Ciocolata nu este indicata pentru oasele reprezentantelor sexului frumos

Publicat pe 04 dec. 2014 at 1:05am

Ciocolata reprezinta unul dintre cele mai consumate produse la nivel mondial si atrage multi oameni prin gustul sau deosebit.

Ce contine ciocolata?

Studiile realizate recent in Marea Britanie au demonstrat faptul ca ciocolata este bogata in antioxidanti, compusi benefici sanatatii noastre. In plus, ciocolata mai contine si flavonoide, responsabile pentru sanatatea inimii si pentru prevenirea diverselor tipuri de cancer.

Specialistii sustin ca doar consumul moderat de ciocolata neagra aduce o crestere majora a numarului de antioxidanti din corpul uman.

De asemenea, expertii sustin ca substanta denumita teobromina se gaseste in cantitati foarte mari in ciocolata….

De ce uneori este bine sa mananci tarziu?

Publicat pe 04 dec. 2014 at 1:03am

Multi experti in nutritie recomanda sa nu fie consumate alimente seara tarziu, mai ales dupa o anumita ora. Unii sustin ca, daca vrei sa te ingrasi nu trebuie decat sa iei cina tarziu in noapte. Exista insa si specialisti care sunt de parere ca un consum de alimente noaptea tarziu poate creste progresul pentru obtinerea rezultatelor de la fitness, de pilda.

Expertii spun ca oamenii sunt mult mai putin activi seara, prin urmare acestia ard mai putine calorii. Cercetarile arata ca noaptea este intervalul de timp in care oamenii prezinta un risc mai ridicat de…