Alimente cu continut ridicat de sare0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, alimente cu multa sare, organism, retinerea apei, sanatate, sare, sarea in alimente

Cuprins articol:

Expertii in nutritie sustin ca sarea este prezenta din abundenta in multe alimente, fara ca noi, consumatorii, sa fim constienti de acest lucru. Procesul de preparare si cel de conservare sunt etapele care implica adaugarea unei cantitati prea mari de sare in continutul unor produse cumparate din magazine.

Alimente cu multa sare

Alimente cu multa sare

Printre alimentele care contin multa sare se gasesc branza de vaci, pieptul de pui, cerealele, prajiturile si chiar covrigii, scrie Fox News, care o citeaza pe LeeAnn Smith Weintraub, specialista in nutritie din orasul Culver City, California (SUA). Una dintre problemele in privinta siluetei este aceea ca sarea favorizeaza retentia de lichide in organism, facand ca apa sa fie pastrata in tesuturi mai mult timp decat este normal.

Iata care sunt alimentele cu un continut ridicat de sare, conform specialistilor in domeniu:

Branza de vaci

Expertii spun ca acest tip de branza reprezinta o sursa importanta de calciu si proteine. Branza de vaci cu un continut scazut de grasime contine 28 de grame de proteine pentru doar 160 de calorii.

O portie de branza de vaci, la o singura masa, contine aproape un gram de sodiu, adica aproximativ 40% din cantitatea zilnica pe care ar trebui sa o consume un om. Cel mai bine este sa cauti in magazin branza de vaci fara sare.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Alimente cu continut ridicat de sare

Lasă un răspuns