Dieta cu fructe0 Comments

Publicat in:
Etichete: cat slabesc, cure de slabire, dieta, diete de slabit, fructe, meniu, principii, reguli

Fructele sunt ideale pentru cei care vor sa tina diete, deoarece sunt satioase, nu contin multe calorii si sunt extrem de bogate in vitamine si nutrienti. Daca te-ai hotarat sa slabesti in mod rapid si vrei sa iti si detoxifiezi corpul, o dieta cu fructe este o solutie ideala pentru asta.

Dieta cu fructe

Dieta cu fructe

Exista mai multe variante de diete cu fructe. Cea mai grea, este dieta de 3 zile in care trebuie sa mananci acelasi fruct timp de 3 zile. Desi iti garanteaza o slabire rapida si o puternica detoxifiere, aceasta dieta este extrem de dificila.

Daca esti adepta dietelor mai usoare, iti recomandam urmatoarea dieta, care are baza tot in fructe, tine tot 3 zile, insa este mult mai permisibila.

Dieta cu fructe – principii

In timpul dietei nu ai voie sa consumi alcool sau sucuri acidulate, nu ai voie sa mananci prajeli sau alimente procesate si trebuie sa renunti pe cat posibil la dulciuri.

Intre mese trebuie sa bei cel putin de 2 litri de apa in fiecare zi.

Dieta cu fructe – meniu

Luni

La micul dejun poti opta pentru o banana si un ou bine fiert. La pranz poti manca un sandwich cu ton, salata de cruditati, un mar si o cana de lapte. Pentru cina poti opta pentru o friptura de pui la gratar, piure de cartofi, iaurt cu fructe si morcovi proaspeti;

Marti

La micul dejun vei manca un sandwich cu branza si ou , lapte fara grasimi si un grepfruit. Pranzul poate consta intr-un sandwich cu ce vrei tu, dar care sa contina paine neagra, un compot de piersici si o salata de morcovi. La cina poti manca o portie de cartofi copti cu branza, legume la cuptor, o cana de lapte si un mar;

Miercuri

Daca ai de unde sa faci rost, la micul dejun este bine sa mananci o cana cu fructe de padure proaspete. Daca nu, sunt ok si in varianta congelata. Acestea le poti combina cu o felie de branza slaba si un pahar cu lapte. La pranz iti poti face o omleta cu legume, branza dietetica si o jumatate de grepfruit. Cina va fi ceva mai consistenta si va fi formata din jumatate de piept de pui fiert, praz, broccoli si fructe proaspete.

Intre mese poti consuma cate un fruct, la alegere intre mere, kiwi, capsuni, caise, cirese, pepene rosu sau fructe de padure. Aceasta dieta rapida cu fructe desi dureaza doar 3 zile, te poate slabi cu pana la 2 kg.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu fructe

Lasă un răspuns