De ce nu poti sa slabesti, atunci cand vrei tu?0 Comments

Publicat in:
Etichete: bacterii, cum sa slabesc, de ce nu slabesc, de ce nu slabesti, slabire, slabirea

In conditiile in care vrei neaparat sa slabesti si nu poti da jos kilogramele in plus, motivul poate tine de corpul tau, mai exact de anumite bacterii aflate in intestine.

Cu toate ca mancarea pe care o consumi joaca un rol important in acumularea unei greutati nedorite, specialistii au mai gasit inca un factor important care te impiedica sa slabesti.

Slabirea

Slabirea

Slabirea si pastilele cu bacterii

Cercetatorii de la Universitatea Washington, din Missouri, SUA, au analizat mai multe perechi de gemeni, unii dintre acestia fiind mai slabi decat fratii lor. Acestia au transferat apoi in cobai unele bacterii gasite in intestinele fratilor gemeni.

Cobaii respectivi au fost crescuti intr-un mediu lipsit de mircobi. S-a constatat ca bacteriile care se gaseau in intestinele gemenilor grasi au dus la ingrasarea cobailor.

Exertii spun ca acest lucru s-a intamplat, desi cobaii respectivi nu mancasera mai mult decat ceilalti, care primisera bacterii de la persoanele mai slabe.

Coordonatorul studiului aparut in revista „Science”, Jeffrey Gordon, a apreciat ca oamenii obezi au o diversitate mai mica de bacterii intestinale.

Specialistii sustin insa ca nu numai bacteriile sunt importante in acest proces. Astfel, cei care vor sa slabeasca si urmeaza o dieta corespunzatoare au toate sansele sa piarda mai multe kilograme decat si-au propus.

In plus, viitorul ar putea aduce pastile cu bacterii bune pentru a lupta impotriva obezitatii. Jeffrey Gordon spune ca un asemenea tratament ar putea deveni disponibil peste circa cinci ani.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

De ce nu poti sa slabesti, atunci cand vrei tu?

Lasă un răspuns