Cea mai noua si inedita metoda de slabitUn comentariu

Publicat in:
Etichete: colanti, dieta, experti, femei, kilograme, metoda, slabit, talie

Majoritatea femeilor ar face orice fel de efort pentru a ramane la greutatea ideala. Cure de slabit intense, sport si exercitii fizice la sala sau anumite terapii. Iata ca expertii s-au gandit si la un model de colanti denumiti „Lytess”, care pot fi cumparati de pe Internet.

Cea mai noua metoda de slabit

Cea mai noua metoda de slabit

Potrivit companiei care ii comercializeaza, acesti colanti contin o infuzie de cafeina si unt de shea, acestea fiind substante care ajuta la diminuarea grasimilor.

Specialistii mai spun ca acesti pantaloni destinati femeilor promit sa indeparteze pana la 5 centimetri la nivelul soldurilor si 3 centimetri in jurul coapselor. Expertii firmei sunt de parere ca rezultatele se vor vedea in urma a 18 zile de purtare a colantilor.

Pretul acestor colanti cu cofeina se situeaza intre 50 si 70 de dolari.

Nu toti specialistii sustin aceasta metoda de a pierde din greutate

Cu toate acestea, exista si specialisti care nu cred in aceasta varianta si care spun ca nu au fost efectuate studii stiintifice care sa asocieze cofeina cu pierderea kilogramelor.

In plus, cantitatea de cafeina absorbita din acesti colanti ar fi atat de mica, incat nu ar influenta metabolismul intr-o masura prea mare. Specialistii mai spun ca sportul si supravegherea alimentatiei vor fi mult mai eficiente la pierderea greutatii si vor ajuta la prevenirea reaparitiei ei.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cea mai noua si inedita metoda de slabit

Un comentariu

  1. mirela

    jenant articolul. nu pot sa cred ca cineva pune botul la asa ceva; colanti cu cafea care te ajuta la slabit..in timp ce imfuleci cartofi prajiti cu carnati , poate:))) alimentatie sanatoasa si echilibrata si sport, atat in rest povesti de adormit copiii

Lasă un răspuns