Scapa de dependenta de dulciuri cu sfaturile Dr. Oz0 Comments

Publicat in:
Etichete: apa plata, diete, doctor, masa, mehmet oz, prajituri, suc

Tuturor ne plac foarte mult prajiturile, ciocolata, torturile si in general, dulciurile, care ne induc o stare de bine, prin cantitatea de zahar pe care o contin, cu toate ca stim faptul ca nu ne fac prea bine.

Dr. Mehmet Oz spune ca o persoana dependenta de dulciuri poate fi tratata simplu. Trebuie sa tii cont de faptul ca zaharul poate cauza afectiuni nocive pentru corpul tau precum: disfunctii renale, boli cardiovasculare si chiar cancer.

Dependenta de dulciuri - Sfaturi

Dependenta de dulciuri - Sfaturi

Doctorul Oz recomanda sa mananci fructe absolut la fiecare masa, mai ales ca asa poti insela pofta ta de dulciuri.

Poti incerca o lingura de gem de prune cu un sandvis de carne de pui sau de curcan sau mai mult, poti sa incerci un avocado adaugat peste puiul la gratar. Trebuie spus ca aceste variante de combinatii inedite te pot determina sa renunti la zaharul rafinat.

Dilueaza sucurile cu apa plata!

Este bine sa aplici regula 50% – 50%, prin intermediul careia sa poti injumatati cantitatile de alimente. In cazul in care iti plac mult sucurile, poti sa incerci aceasta regula, prin diluarea sucului din pahar cu apa.

Astfel, concentratia de zahar se va diminua la jumatate si in timp, vei putea sa scapi de dependenta. Incearca sa topesti o ciocolata neagra si sa o combini cu unt de arahide organic.

Dupa aceea, acest amestec trebuie lasat la frigider, de unde poti sa gusti atunci cand vrei!

Acest amestec nu contine decat 4,5 grame de zahar, insa o prajitura obisnuita are cel putin 30 de grame.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Scapa de dependenta de dulciuri cu sfaturile Dr. Oz

Lasă un răspuns