Chirurgie plastica: Silicoanele cresc satisfactia femeilor0 Comments

Publicat in:
Etichete: avantaje silicoane, imbunatatirea vietii sexuale, operatie de marire a sanilor, satisfactia femeilor, satisfactie, silicoane

Expertii spun ca implanturile mamare ar putea creste satisfactia si excitatia sexuala a femeilor, se arata intr-un studiu recent brazilian.

Astfel, unele femei care au recurs la operatia de marire a sanilor au observat imbunatatiri in viata sexuala. Totusi, cele care au ramas cu cicatrici in urma acestei proceduri nu se bucura de aceleasi avantaje, subliniaza un studiu al specialistilor brazilieni citat de Health Day.

Silicoane avantaje

Silicoane avantaje

„Sanii sunt o parte importanta a corpului femeii, influentand modul in care ea este vazuta de ceilalti, felul in care isi alege hainele si sexualitatea.

Dupa o operatie de marire a sanilor, nu este un lucru neobisnuit ca o femeie sa spuna ca are mai multa incredere in ea”, afirma dr. David Reath, de la Societatea Americana de Chirurgie Plastica.

Cercetarea a monitorizat circa 45 de femei care urmau sa isi faca o operatie de marire a sanilor. Expertii le-au solicitat acestora sa raspunda la mai multe intrebari legate de dorinta si de satisfactia sexuala.

La o distanta de doua, patru si 18 luni dupa interventie, li s-a cerut sa raspunda la aceleasi intrebari.

S-a constatat ca, dupa operatie, s-au remarcat imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste satisfactia femeilor care au luat parte la studiul mentionat.

In schimb, la 9 femei care au ramas cu urme dupa interventie nu s-au observat aceleasi ameliorari pe plan sexual.

Studiul urmeaza sa fie prezentat saptamana aceasta la intalnirea anuala a Societatii Americane de de Chirurgie Plastica, care va avea loc la San Diego.

Author: Corpul Uman
GoogleLink-uri Sponsorizate

Chirurgie plastica: Silicoanele cresc satisfactia femeilor

Lasă un răspuns