Dieta Adina Halas0 Comments

Publicat in:
Etichete: cum a slabit Adina Halas, cura de slabire, dieta Adina Halas, dieta de slabit, pareri

In timpul sarcinii, Adina a acumulat 30 de kilograme, cu toate ca s-a alimentat echilibrat. Pe parcursul ultimului an, mamica cea sexy a stiut sa imbine programul copilului cu efortul personal depus pentru a ajunge la silueta de invidiat care, de altfel, a si consacrat-o.

Rezultatele nu s-au lasat asteptate si iata ca Adina Halas-Hugeanu este astazi trasa prin inel si imaginea unei case de moda. Pentru ca stie ce inseamna lupta cu kilogramele si cat de greu este sa te descurci cu sarcinile de tanara mama pe de-o parte si dieta si antrenament de cealalta, vedeta va sfatuieste:

Dieta Adina Halas

Dieta Adina Halas

„In primul rand trebuie sa iti setezi un obiectiv si sa fii sigura de ceea ce iti doresti. Vointa si infranarea poftelor vin mult mai usor daca lupti pentru a atinge un obiectiv care sa fie mai important decat orice mica placere culinara. Mai mult decat atat, un regim de viata sanatos te ajuta sa ai energia necesara vietii de familie, dar mai ales de mamica. Astfel am colaborat cu prietenul meu Cristian Margarit pentru conceperea unui regim alimentar si cu sotul meu Lucian, antrenor de spinning, pentru programul de antrenament.

Pentru a slabi trebuie sa ai intotdeauna la indemana:

  • carne,
  • peste,
  • oua,
  • legume,
  • nuci,
  • seminte,
  • lactate fermentate si
  • fructe.

Toate acestea trebuie sa fie sub forma de „materii prime”, nu variantele procesate cum ar fi supe instant, mezeluri, iaurturi cu fructe etc. Trebuie acordata o atentie deosebita la combinarea lor, deoarece nu este bine pentru digestie sa amestecam fructele cu celelalte alimente. Astfel, daca avem grija ce, dar mai ales cat mancam, obtinem energia necesara pentru sport. In fiecare dimineata, eu ies pe stadion si alerg cat Serghei isi face somnul. El ia o gura de aer si eu imi tonific musculatura.”

Dar cum cel mai bine pricepem din puterea exemplului, am rugat-o pe Adina sa ne ajute sa alegem un meniu dintr-un bufet deschis, pentru ca avem parte de ele din ce in ce mai des, la aproape toate petrecerile si in vacante. Vedeta ne-a aratat ce alegem daca suntem la dieta si pentru ce-ar trebui sa optam daca am terminat-o, dar vrem sa ne mentinem:

„La toate aceste mese sub forma de bufet deschis vom gasi cu siguranta fructe de mare care sunt benefice in orice situatie si le putem combina cu orice fel de legume, alcatuind o masa bogata in nutrienti si vitamine, dar si foarte gustoasa. Daca urmam o dieta, vom avea grija sa nu alegem salate cu sosuri sau alimente prajite. De asemenea, vita slaba la gratar, combinata cu legume pe gratar sau salata din legume crude, cu otet balsamic si o lingura de ulei sunt perfecte pentru o astfel de masa.

O mare problema o constituie imbietorul bar de dulciuri. Daca tinem dieta, ne uitam in alta parte si bem un ceai verde in loc sa devoram o prajitura. Daca nu tinem, dar ne dorim sa ne mentinem silueta, gustam ¼ din prajitura careia nu-i putem rezista. La o petrecere putem fi intampinati cu sampanie sau cu un vin spumos. Daca formam un cuplu iar unul dintre noi este sofer, celalat se poate rasfata, insa trebuie sa tinem cont de faptul ca alcoolul blocheaza procesul de slabire. De aceea nu este recomandat in cure, deoarece opreste arderile si nu mai permite organismului sa elimine surplusul de kilograme”, ne recomanda frumoasa mamica.

Pareri despre dieta Adina Halas

Daca ai urmat si tu dieta Adina Halas, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membrii ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Via WowBiz.ro

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta Adina Halas

Lasă un răspuns