Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 25, 2014

Dieta japoneza sau 3kg in 3 zile

Publicat pe 25 ian. 2014 at 10:00am
Cat slabesc?

Dieta Japoneza promite pierderea a 3 kilograme in numai 3 zile, fara un efort alimentar foarte mare si indelungat.

V-ati intrebat de ce in Japonia se intalnesc cei mai putini supra-ponderali pe metru patrat din intreaga lume. Acest lucru se datoreaza regimului alimentar foarte sanatos si disciplinei in alimentatie.

Dieta japoneza in 3 zile

Ziua 1 sau ziua orezului. Se fierb 250 g de orez la foc mic, timp de 20 de minute. Dupa ce s-a racit, se adauga cateva picaturi de lamaie sau un mar ras. In prima zi, se imparte in portii orezul astfel preparat…

Cum te ajuta lactatele sa slabesti?

Publicat pe 25 ian. 2014 at 9:58am

Majorarea cantitatii de lactate consumate nu inseamna si kilograme in plus, dimpotriva. Un studiu recent realizat la Universitatea americana Tennessee, Knoxville, a aratat ca lactatele nu fac decat sa grabeasca arderea grasimilor.

Daca pana acum se aratase ca lactatele incurajeaza procesul slabirii prin calciul continut, este primul studiu care arata ca nu doar calciul stimuleaza arderea grasimilor, ci intreaga compozitie a lactatelor.

In cadrul studiului, 32 de adulti au fost impartiti in trei grupe, primii urmand o dieta cu 400 – 500 de miligrame de calciu pe zi, altii una cu 800 de…

Bolnavii de hepatita au sanse mai mari de vindecare

Publicat pe 25 ian. 2014 at 5:00am
Hepatita C – tratament nou

Cei care sunt diagnosticati cu hepatita C ar putea beneficia in curand de un tratament revolutionar, care permite vindecarea 100%.

Potrivit specialistilor, noua terapie este de scurta durata si cu putine efecte secundare.

Tratamentul se afla in ultima faza de dezvoltare si ar trebui sa obtina autorizatie de comercializare in 2014, informeaza Le Parisien.

Costul tratamentului pentru hepatita C

Acest anunt a fost facut recent la Paris, in cadrul celui de-al saptelea congres dedicat hepatitei. Cu toate acestea, specialistii au precizat costul astronomic pe care…