Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 16, 2014

Dieta Monica Anghel sau 20kg in 5 luni

Publicat pe 16 ian. 2014 at 10:00am
In ce consta?

Daca va aflati in categoria persoanelor care isi doresc sa slabeasca sanatos, atunci puteti urma Dieta Monica Anghel, un regim alimentar disociat (asemanator cu cel din Dieta Irinei Reisler) care va ajuta sa slabiti eficient.

In perioada in care urmati aceasta dieta trebuie sa stiti ca veti consuma trei categorii (sau grupe) de alimente, mai exact:

carne, fructe si legume, dar si branzeturi.

In cazul in care, din punct de vedere medical, nu puteti consuma deloc alimentele apartinatoare uneia dintre aceste trei categorii va recomand sa nu urmati aceasta dieta.

Dieta Monica Anghel: cele trei…

Dieta cu ciocolata

Publicat pe 16 ian. 2014 at 9:58am
Despre dieta cu ciocolata

Inca din copilarie dulciurile reprezinta alimente „tabu”, alimente care ar trebui consumate ocazional si moderat. De cele mai multe ori insa se intampla exact contrariul, copii fiind innebuniti dupa acestea.

Cu toate ca ne maturizam, dulciurile raman in continuare un aliment care ne incanta simturile si care ne ajuta sa ne facem viata mai frumoasa.

In topul dulciurilor preferate de catre oamenii din intreaga lume se numara ciocolata, produsul alimentar cunoscut pentru gustul sublim, rafinament si diversitate.

Chiar daca stim ca fiecare bucata de ciocolata inseamna si un numar destul de…

Pericolele vitaminei B12

Publicat pe 16 ian. 2014 at 5:18am

Ca orice vitamina, B12 este esentiala organismului uman si fiecare persoana trebuie sa fie atenta la aportul sau. Aceasta este considerata o vitamina sigura si non-toxica, asa ca nu exista restrictii mari, insa sunt cateva reguli ce trebuie urmate.

Vitamina in sine nu face rau, ci poate interactiona cu alte medicamente.

Antibioticele

Antibioticele luate pe o perioada lunga de timp pot avea un efect negativ in ceea ce priveste rezerva corpului de vitamina B12.

In cazul in care iei aceasta vitamina in acelasi timp cu tetraciclina, medicamentul nu va mai avea aceeasi eficacitate. De aceea, se recomanda ca…

Zona Zoster determina risc de infarct si accident vascular cerebral

Publicat pe 16 ian. 2014 at 5:00am

Persoanele care au probleme inainte de varsta de 40 de ani cu afectiunea denumita zona zoster sunt expusi unui risc mai mare de a face o boala de inima sau de a suferi un accident vascular cerebral.

Cercetatorii au analizat situatia mai multor persoane intr-o perioada medie de 6,3 ani, dupa ce acele persoane au suferit de zona zoster.

Savantii au observat ca persoanele care au facut aceasta boala inainte de 40 de ani sunt expuse unui risc crescut de a face cele doua afectiuni.