Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 23, 2014

Dieta: Cum poti scapa de diabet renuntand la medicamente

Publicat pe 23 ian. 2014 at 10:00am
Regim pentru diabetici

Bolnavii de diabet au de acum inainte la dispozitie un regim alimentar aprobat de medici. Ei ar putea renunta la medicamente, avand chiar posibilitatea de a scapa de boala dupa numai doua luni.

In cadrul unor teste cercetatorii au aratat ca, dupa 18 luni, unii dintre subiecti, diabetici, au scapat de simptome, medicatia nefiind reluata in cazul acestora.

Pana in acest moment, testele au avut loc pe un lot mic de subiecti, insa vor urma altele, la scara nationala, in Marea Britanie.

In ce consta aceasta…

Cum poti avea o viata indelungata, fara cure de slabire?

Publicat pe 23 ian. 2014 at 9:58am

Daca vrei sa pierzi in greutate, trebuie sa stii ca acest lucru poate fi periculos, sustine un studiu realizat de o echipa de cercetatori, condusa de Linda Bacon de la Universitatea din California (SUA).

Oamenii de stiinta cred ca ideea ca niste kilograme in plus ar putea dauna organismului este mult exagerata. In realitate, oamenii mai grasuti traiesc mai mult decat cei filiformi, potrivit Nutrition Journal.

Potrivit cercetatorilor americani, persoanele obeze care incearca sa piarda din greutatea excesiva isi pun sanatatea in pericol. Expertii recomanda o alimentatie variata si moderata, fara insa a supralimenta organismul sau a alerga dupa mirajul siluetei ideale de 90-60-90.

[caption id=”attachment_13627″ align=”aligncenter” width=”300″ caption=”Curele de slabire si…

Cum iti poate distruge stresul sanatatea?

Publicat pe 23 ian. 2014 at 5:26am

Expertii spun ca stresul pe care-l resimti in fiecare zi iti poate afecta grav sanatatea. Situatiile de zi cu zi, chiar si marunte, cresc riscul de boli de inima cu 40%, arata cercetarile de ultima ora.

Aceasta este concluzia unui studiu efectuat de cercetatorii americani de la Pennsylvania State University.

Specialistii au studiat 435 de persoane, timp de 8 zile, urmarind efectul unor factori minori de stres asupra lor.

Printre acestia se numara traficul din oras, insa si termenele-limita care li se impun asupra unor sarcini pe care ei le aveau de indeplinit.

Dupa o…

Permalink  |  Tagged with: , ,