Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 15, 2014

Anticonceptionale – Avantajele si dezavantaje

Publicat pe 15 ian. 2014 at 11:50am
Avantajele si dezavantajele anticonceptionalelor

Orice pilula anticonceptionala are in componenta doi hormoni. Aflati care sunt acestia, ce tip de pilula vi se potriveste si de ce trebuie sa va feriti!

Shake-uri delicioase pentru un mic dejun sanatos

Publicat pe 15 ian. 2014 at 10:00am

In cazul in care vrei sa ai parte de un mic dejun sanatos, dar nu esti un mare fan al mancatului de dimineata si orice aliment solid ti se pare greu de inghitit imediat cum te-ai trezit din somn, ai putea sa incerci un shake natural, a carui preparare nu iti ia mai mult de 5 minute.

Iti oferim cateva exemple extrem de delicioase si sanatoase, care te vor energiza pe toata durata zilei:

Shake de fructe de padure si ovaz

Ingrediente: ai nevoie de circa un sfert de cana de…

Permalink  |  Tagged with: , , , ,

Cum arata gelul comestibil, care te face sa nu iti mai fie foame

Publicat pe 15 ian. 2014 at 9:58am

O noua inventie ar putea revolutiona lumea dietelor si a retetelor pentru slabit. Oamenii de stiinta au inventat un gel care se umfla in stomac si care reduce astfel senzatia de foame.

Potrivit Daily Mail, aceasta substanta se digera destul de greu, fapt care o face sa aiba efect indelungat. Descoperirea a fost facuta de cercetatorii de la Universitatea din Birmingham care au combinat mai multe tipuri de alimente.

Acest gel este format din alge, amidon si coaja de citrice, toate transformate intr-o pasta cu aspect de gel.

Expertii spun ca…

Primul implant de inima artificiala

Publicat pe 15 ian. 2014 at 5:00am

In intreaga lume exista multi oameni cu probleme cardiace, care ar da orice sa capete o inima noua si sa traiasca din nou ca la inceput. Unii sunt mai norocosi, iar altii nu si trebuie sa urmeze tot felul de tratamente, care mai de care mai complicate!

Medicii francezi au implantat o inima artificiala unui pacient suferind de insuficienta cardiaca, marcand o premiera mondiala.

Reusita apartine medicilor francezi de la spitalul Georges-Pompidou din Paris, iar anuntul a fost facut de firma care a realizat inima artificiala, Carmat.

„Acest prim transplant s-a desfasurat intr-o maniera satisfacatoare, proteza asigurand…