Bolnavii de hepatita au sanse mai mari de vindecare0 Comments

Publicat in:
Etichete: descoperire, hepatita, hepatita c, noutate, sanse de vindecare, Tratament, virusul hepatic, virusul hepatic C

Hepatita C – tratament nou

Cei care sunt diagnosticati cu hepatita C ar putea beneficia in curand de un tratament revolutionar, care permite vindecarea 100%.

Potrivit specialistilor, noua terapie este de scurta durata si cu putine efecte secundare.

Tratamentul se afla in ultima faza de dezvoltare si ar trebui sa obtina autorizatie de comercializare in 2014, informeaza Le Parisien.

Hepatita C - tratament nou

Hepatita C - tratament nou

Costul tratamentului pentru hepatita C

Acest anunt a fost facut recent la Paris, in cadrul celui de-al saptelea congres dedicat hepatitei. Cu toate acestea, specialistii au precizat costul astronomic pe care il are un astfel de tratament complet: in medie, 80.000 – 90.000 de euro.

Aceste noi medicamente reprezinta o speranta reala pentru persoanele cu hepatita C, intrucat distrug in totalitate virusul hepatitic C, ceea ce inseamna ca bolnavul se poate declara complet vindecat.

Conform sursei citate, noile tratamente, care sunt de scurta durata si bine tolerate, cu mult mai putine efecte secundare decat cele folosite in prezent, au fost testate in Franta.

In plus, la nivel mondial, 185 de milioane de persoane au hepatita C. Anual, trei-patru milioane de oameni se infecteaza cu virusul hepatitic C. Desi boala se poate vindeca, aproape 350.000 de persoane cu hepatita C mor.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Bolnavii de hepatita au sanse mai mari de vindecare

Lasă un răspuns