Cum te ajuta lactatele sa slabesti?0 Comments

Publicat in:
Etichete: cura de slabire, dieta, lactate, slabire

Majorarea cantitatii de lactate consumate nu inseamna si kilograme in plus, dimpotriva. Un studiu recent realizat la Universitatea americana Tennessee, Knoxville, a aratat ca lactatele nu fac decat sa grabeasca arderea grasimilor.

Daca pana acum se aratase ca lactatele incurajeaza procesul slabirii prin calciul continut, este primul studiu care arata ca nu doar calciul stimuleaza arderea grasimilor, ci intreaga compozitie a lactatelor.

Slabire cu lactate

Slabire cu lactate

In cadrul studiului, 32 de adulti au fost impartiti in trei grupe, primii urmand o dieta cu 400 – 500 de miligrame de calciu pe zi, altii una cu 800 de miligrame de calciu pe zi, sub forma de supliment.

Mai mult, in cadrul cercetarii ultimii participanti o dieta bogata in lactate cu putine grasimi (3-4 portii pe zi), echivalentul a 1.200 – 1.300 de miligrame de calciu pe zi.

Coform Health Discoveries, cei care au slabit cel mai mult au fost cei din ultimele doua grupe.

De asemenea, cercetatorii au constatat ca cele mai mari schimbari s-au observat in cazul celor ce consumasera lactate slabe in grasimi, dar din abundenta.

In plus, s-a observat ca cei din ultimele doua grupe au slabit foarte mult in regiunea abdominala, mai ales cei ce au consumat preponderent lactate.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum te ajuta lactatele sa slabesti?

Lasă un răspuns