Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 11, 2015

Simptomele colitei ulcerative

Publicat pe 11 apr. 2015 at 1:05am

Colita ulcerativa se numara printre afectiunile care fac probleme multor persoane. Colita ulcerativa reprezinta o boala care include printre simptome diareea sau scurgerile rectale, mai ales ca unele persoane pot avea 10-20 de scaune pe zi. Nevoia de a merge la toaleta poate trezi persoana din somn, sustin medicii.

Ce este colita ulcerativa

Colita ulcerativa reprezinta o boala inflamatorie a intestinului, care cauzeaza inflamatii cronice ale tractului digestiv, fiind insotita de dureri abdominale, sangerari rectale si diaree, febra, determinand complicatii care pun viata in pericol.

Colita ulcerativa: simptome

Aceasta afectiune este insotita de urmatoarele simptome:

scadere…

Cum slabesti cu supe

Publicat pe 11 apr. 2015 at 1:03am

Dieta de slabit cu supe este diferita de celelalte, precum dieta cu supa de varza de exemplu, tocmai pentru ca permite consumul multor supe, dupa gustul fiecareia, astfel incat dieta devine diversificata, usor de urmat si deloc plictisitoare.

Dieta de slabit cu supe – principii

Sunt insa cateva principii pe care autoarea caritii „Supa te face slab” le propune pentru prepararea supelor:

Acestea sa contina o cantitate inseamnata de proteine. Fie contin ou sau carne cu oase, fie puteti adauga pudre proteice; Supele ar trebui sa contina ulei extravirgin…

Afectiuni care se manifesta impreuna, fara sa-ti dai seama

Publicat pe 11 apr. 2015 at 1:01am

Exista afectiuni care se manifesta destul de des impreuna si care afecteaza multi oameni si se agraveaza un ape cealalta, sustin medicii.

Expertii au observat ca pacientii cu o anumita suferinta au parte destul de des de o afectiune mai veche insotita de o alta, care aparent nu are nici o legatura cu prima suferinta. Specialistii au analizat posibilele legaturi periculoase si au stabilit ca afectiunea care sta in umbra celei principale poate sa fie prevenita.

Migrenele si atacul de cord

Una dintre cele mai bine cunoscute boli care se manifesta…

Permalink  |  Tagged with: , , , , , ,