Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 25, 2015

10 descoperiri surprinzatoare despre respingere

Publicat pe 25 apr. 2015 at 1:05am

Cu totii stim ca respingerea doare foarte tare, dar ea poate sa provoace daune bunastarii noastre psihologice care sa treaca peste simpla durere emotionala. Mai jos sunt 10 fapte mai putin cunoscute care descriu variatele efecte pe care respingerea o are asupra emotiilor, gandirii si conduitei noastre. Sa incepem prin a examina mai intai de ce respingerea doare atat de mult:

Respingerea foloseste aceleasi cai neuronale catre creier aidoma durerii fizice

Studiile asupra creierului au aratat ca s-au activat aceleasi zone cand experimentam respingerea la fel ca atunci cand traim durerea fizica. De aceea respingerea este resimtita atat…

Dieta cu miere si usturoi – 4 kg in 10 zile

Publicat pe 25 apr. 2015 at 1:03am

Desi mierea si usturoiul par imposibil de combinat, datorita gustului total diferit, dieta cu miere si usturoi este una dintre dietele care poate face minuni in slabire si care te slabeste cat se poate de sanatos.

Mierea si usturoiul

Mierea si usturoiul au efecte extraordinare asupra organismului, eliminand toxinele din corp si aducand un aport semnificativ de nutrienti.

Cat slabesc

Desi dieta tine 10 zile, aceasta poate fi tinuta timp de mai multe luni, fiind extrem de sanatoasa. In primele 10 zile de dieta poti slabi pana la 4…

Sindromul de tunel carpian

Publicat pe 25 apr. 2015 at 1:01am

Sindromul de tunel carpian apare in urma efectuarii unor meserii sau profesii, care necesita realizarea unor miscari repetitive si care realizeaza un stres deosebit asupra mainii si incheieturii.

Expertii inca nu au stabilit care sunt exact profesiile cele mai periculoase, insa totusi acestia sustin ca daca jobul impune utilizarea intensa a mainilor, riscul de aparitie a sindromului de tunel carpian exista.

Sindromul de tunel carpian poate aparea ca rezultat al combinatiei dintre o profesie cu risc si o afectiune medicala. Printre factorii de risc se afla si sexul, expertii sustinand…