Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 8, 2015

Cum se manifesta afectiunea denumita hipersomnie?

Publicat pe 08 apr. 2015 at 1:05am

Exista persoane pentru care somnul reprezinta o parte importanta a felului lor de a trai si care simt frecvent nevoia de a dormi in cursul zilei, indiferent de ipostaza in care e vor afla un moment dat.

Expertii au constatat ca cei care isi fac siesta prea des, intrunesc conditiile sa fie victima unei hipersomnii.

Ce este hipersomnia

Hipersomnia reprezinta o afectiune care se intalneste la cei care dorm prea mult si carora le este destul de dificil sa se trezeasca dimineata si sunt foarte obositi toata ziua.

Aceasta afectiune este caracterizata de o nevoie stringenta de somn,…

Importanta exercitiilor cardio pentru eliminarea celulitei

Publicat pe 08 apr. 2015 at 1:03am

Celulita reprezinta o adevarata problema pentru femei, iar expertii ne anunta ca exercitiile cardio sunt cele mai potrivite pentru distrugerea acesteia, in cel mai scurt timp.

Ceea ce inseamna alergare, mersul pe jos in ritm rapid, mersul pe bicicleta, inotul, aerobicul sau urcatul pe scari reprezinta activitati benefice nu numai pentru indepartarea celulitei, insa si pentru mentinerea sanatatii organismul, in general.

Exercitiile cardio pentru celulita

Trebuie sa faci exercitii cardio odata la doua zile pentru a oferi sansa corpului tau sa se adapteze ritmului impus, sub indrumarea unui instructor pentru ca el va sti…

Iti faci selfie-uri? Iata ce probleme ai putea avea

Publicat pe 08 apr. 2015 at 1:01am

Tehnologia a evoluta foarte mult, iar telefoanele inteligente au devenit un lucru banal in viata fiecaruia dintre noi. Majoritatea oamenilor au un cont de socializare si posteaza acolo fotografii care le definesc stilul de viata.

Totusi, exista persoane pentru care realizarea acestor fotografii intr-o anumita maniera semnifica anumite probleme, care ar trebui sa le dea de gandit lor si celor apropiati. De pilda, cercetatorii americani afirma ca cei care sunt indragostiti de realizarea unor poze de tip „selfie” in anumite circumstante ar putea avea afectiuni grave.

Selfie-uri diferite realizate de…