Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 23, 2015

6 mituri despre intimitate

Publicat pe 23 apr. 2015 at 1:05am

Atat barbatii cat si femeile au mituri legate de intimitate. Mituri care sunt fix asta – povesti si fabricatii. Ele poseda un graunte de adevar dar rar rezista la o investigatie mai atenta. Problema cu aceste mituri este ca atunci cand sunt crezute pot sa genereze niste relatii disfunctionale.

Sa analizam aceste mituri obisnuite cu speranta ca le vom putea risipi si ca vom face putina lumina cu privire la ceea ce este o relatie adevarata si sanatoasa.

Trebuie sa fi telepat

Nimic nu e mai departe de adevar. Intimitatea nu este un joc mental. Este legata…

Permalink  |  Tagged with: , ,

Dieta cu ciocolata si vin

Publicat pe 23 apr. 2015 at 1:03am

In general, dietele sunt bazate pe restrictii alimentare si inlatura tot ce inseamna dulce sau alcool din meniul zilnic. Roger Corder, un expert britanic in diete, nu a fost de acord cu asta si a reusit sa puna pe picioare o dieta in care poti manca zilnic ciocolata si bea un pahar de vin.

Dieta cu ciocolata si vin a fost un real succes si a fost adoptata de foarte multe vedete de la Hollywood, inclusiv Penelope Cruz.

Ceea ce face aceasta dieta de luat in seama, este faptul ca atat ciocolata neagra cat si vinul au numeroase proprietati benefice corpului.

De ce se constata majorarea rezistentei la antibiotice a afectiunilor cu transmitere sexuala

Publicat pe 23 apr. 2015 at 1:01am

In toata lumea afectiunile cu transmitere sexuala se evita si se trateaza tot mai greu cu antibioticele existente pe piata. Aceasta este concluzia la care au ajuns specialistii, care se declara ingrijorati de faptul ca a crescut rezistenta la antibiotice a bolilor cu transmitere sexuala.

Expertii au tras aceasta concluzie in urma unei reuniuni la Viena, la Congresul mondial dedicat maladiilor cu transmitere sexuala (MST) si SIDA. Potrivit BBC, oamenii de stiinta au atras atentia asupra unei rezistente sporite la antibioticele utilizate pentru tratarea anumitor afectiuni.

Medicii…