Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 11, 2013

Cum sa evitati afectiunile stomatologice?

Publicat pe 11 ian. 2013 at 2:08pm

Afectiunile stomatologice sunt direct influentate de cantitatea de bauturi carbogazoase pe care o consumati zilnic.

Stiati ca:

Persoanele care consuma mai mult de trei bauturi carbogazoase pe zi au 62% mai multe „sanse” sa se confrunte cu probleme stomatologice?

Dvs. cate bauturi carbogazoase consumati pe zi si care este starea sanatatii dintilor? Comentati mai jos pentru a ne impartasi din experienta dvs.

Dintii corpului uman

Publicat pe 11 ian. 2013 at 2:07pm

Pe parcursul vietii, „schimbam” doua seturi de dinti: cei „de lapte” (in numar de 20) si cei permanenti – in numar de 32, dispusi astfel: 4 incisivi centrali (2 sus si 2 jos), 4 incisivi laterali (2 sus si 2 jos), 4 canini (2 sus si 2 jos), 8 premolari (4 sus si 4 jos), 12 molari (6 sus si 6 jos).

In imaginea de mai jos, vei vedea exact ce se ascunde in spatele zambetului tau.

Despre varice

Publicat pe 11 ian. 2013 at 11:56am
Despre varice

Aflati ce sunt varicele, care sunt cauzele aparitiei lor si cum se trateaza. Totul intr-un scurt clip video. Varicele sunt, intr-un cuvant, vene. Atunci cand circulatia dintre artere si vene este stanjenita, venele sunt dilatate si apar asa numitele varicele. Varicele inseamna, totodata, circulatie proasta.

Slabeste sanatos!

Publicat pe 11 ian. 2013 at 8:00am

Daca iti place sa mananci orice, la orice ora, in fata televizorului, la serviciu sau in oras, chiar daca uneori nu iti este foame, este vorba clar de un comportament alimentar necorespunzator. Nu este nevoie sa urmezi un regim alimentar strict pentru ca dupa cateva luni sigur te vei intreba: “Ce e in neregula cu mine?”, “De ce nu pot slabi daca urmez un regim alimentar corespunzator?”, “De ce oare m-am ingrasat la loc?”. Sfatul nostru este sa mananci regulat doar atunci cand iti este foame, fara a mai gusta intre mese.

Painea, dulciurile, orezul, pastele fainoase si snacks-urile trebuie sa devina o amintire. Pune accent pe sport, exercitii fizice,…

Sfaturi pentru indepartarea stresului

Publicat pe 11 ian. 2013 at 7:00am

Termenul de stres este tot mai des intalnit, nu numai in cartile sau in publicatiile de specialitate. El apare mai ales in viata noastra zilnica intr-o dubla utilizare:

una se refera la situatiile stresante: conditii daunatoare, agresive care ameninta organismul nostru, presiuni din foarte multe parti, constrangeri si privatiuni la care suntem supusi in viata zilnica, de multe ori fara a putea riposta. cealalta se refera la starea de stres a organismului nostru: oboseala permanenta care in timp si sub actiunea acelorasi situatii stresante se poate transforma…
Permalink  |  Tagged with: , ,