Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 21, 2013

6 sfaturi practice pentru atenuarea ridurilor

Publicat pe 21 ian. 2013 at 9:25pm

Iata cateva sfaturi practice pentru atenuarea ridurilor. Parcurgeti randurile urmatoare si veti avea un ten mai catifelat, mai luminos si mai neted. Si totul in doar 6 pasi.

Ridurile inestetice iti dau batai de cap? Te-ai saturat sa folosesti produse pentru estomparea lor, produse care nu au rezultatele scontate? Este foarte simplu sa urmezi sfaturile noastre si sa devii, din nou, increzatoare in tine.

Iata ce este de facut…

6 sfaturi pentru a scapa de riduri O banana pasata si amestecata cu sucul unei jumatati de lamaie se aplica pe fata si se lasa astfel o…

Infectia cu limbrici

Publicat pe 21 ian. 2013 at 9:19pm

Ascaris lumbricoides (limbricul) este un nematod specific omului, cu dezvoltare pe sol (geohelmint), cu un ciclu de viata de 60-65 zile.

Transmiterea limbricului este digestiva, prin vegetale insuficient spalate de pamant si avand oua embrionate.

Ajuns in intestin, oul elimina larva in intestinul subtire, care penetreaza transmural bariera enterala si devine prezenta intravascular sanguin si limfatic. Intrata in circulatie, larva ajunge in ficat, unde ramane 4-6 zile, plecand ulterior, prin circulatia sanguina, spre cordul drept, de unde ajunge in plaman, unde ramane 10-14 zile.

Aici, prin ruperea septelor interalveolare, se autopropulseaza in bronhiole….

Organul olfactiv

Publicat pe 21 ian. 2013 at 6:33pm

Organul olfactiv se găseşte în prima parte a căilor respiratorii, la nivelul concii nazale superioare şi a septului nazal învecinat. El ocupă o zonă de dimen­siunea unei monede.

Datorită unor depozite pigmentare, regiunea responsabilă de miros are culoarea galbenă, diferenţiindu-se astfel de mucoasa înconjurătoare roşie. Nu a fost încă elucidat, dacă pigmenţii au un aport propriu-zis în procesul olfactiv. Este cunoscut însă faptul că animalele albinoase (cărora le lipsesc pigmenţii) nu posedă simţul mirosului. Ţesutul epitelial al regiunii olfactive (mai mult de 10 milioane de celule receptoare) este cu circa 50 um mai înalt decât epiteliul acoperit de cili al…

Cand trebuie sa ramai insarcinata pentru a avea baiat sau fata?

Publicat pe 21 ian. 2013 at 7:00am

Ati ramas insarcinata si doriti sa stiti din prima clipa daca veti avea baiat sau fata?

Planificati sa aveti un copil si va doriti cu disperare un baietel sau, dimpotriva, o fetita? Nu stiti cand este mai bine sa ramaneti insarcinata pentru ca viitorul copil sa fie baiat?

Ati ajuns exact unde trebuia! Grijile dvs. au luat sfarsit! Rasuflati usurat(a), asezati-va relaxat(a) pe fotoliu, printati imaginea de mai jos si planificati-va viata (proprie sau/si a viitorului copil)! Este foarte simplu si rapid!

Cum sa fac baiat sau fata?

Iata cum trebuie sa interpretati imaginea de mai jos:

Fiecare rand reprezinta varsta la care veti ramane insarcinata sau la care ati ramas deja insarcinata, Fiecare coloana…