Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 5, 2013

Cum sa scapi usor de celulita

Publicat pe 05 ian. 2013 at 8:51am

Celulita – Cu siguranta te framanta aceasta problema iar metodele de combatere a celulitei pe care le-ai incercat nu au dat rezultate. Site-urile de specialitate iti prezinta produse la preturi ridicate de care nu esti sigura ca sunt eficiente. Te intrebi daca nu cumva a incercat si altcineva aceste produse sau daca stie un produs care sa dea rezultate intr-un timp scurt.

Dupa cum stii, aspectul de coaja de portocala este cauzat de depozitele mici de grasime aflate sub piele. Celulita afecteaza 90% din femeile cu varste pana in 30 de ani.

Factori care provoaca celulita

Factori care provoaca…

Plante interzise in sarcina

Publicat pe 05 ian. 2013 at 7:41am

In timpul sarcinii, multe viitoare mamici renunta la medicamentele care ar putea dauna minunii din burtica si recurg la alternativele naturiste. Exista, insa, plante care ar putea avea efecte nedorite in timpul celor , asa numitele plante interzise in sarcina. Sa vedem care sunt acestea.

Plante interzise in sarcina – Coada soricelului

Uleiul volatil continut in florile acestei plante are efecte anti-inflamatoare si calmante asupra vezicii biliare. Infuzia de coada soricelului diminueaza greata. Planta contine substante cicatrizante si antiinflamatoare, cu efecte benefice in tratamentul…