Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

ianuarie 14, 2013

Inflamatiile ochiului

Publicat pe 14 ian. 2013 at 8:48am

Asemenea celorlalte organe ale corpului, atunci când este agresat, ochiul reacţionează printr-o inflamaţie al cărei aspect variază în funcţie de partea afectată, de gradul de inflamare şi de caracterul mai mult sau mai puţin acut.

Inflamaţia este reacţia normală a organismului în faţa unei agre­siuni; se impune astfel, în cazul unei inflamaţii a ochiului, să se determine cauza acesteia (agre­sorul poate fi o bacterie, un corp străin etc.) pentru a se putea admi­nistra tratamentul adecvat (de exemplu, antibiotice în cazul unei infecţii bacteriene). In general, inflamaţia propriuzisă poate regresa în mod spontan. Totuşi, când este prea gravă pentru a dispărea…

Cand si cum apar dintii copilului tau?

Publicat pe 14 ian. 2013 at 8:12am
Cand apar dintii?

Daca va intrebati cand vor apare dintii copilasului dvs., ei bine acest articol va va ajuta in gasirea raspunsului.

Va punem la dispozitie o imagine din care va veti da foarte usor seama cand apar dintisorii copilului dvs. Mai mult decat atat, veti putea vedea care este varsta la care acesti dinti de lapte vor fi inlocuiti de dintii permanenti si care este ordinea de aparitie.

Primii dintisori ai copilului dvs.

Publicat pe 14 ian. 2013 at 7:00am

Primii dintisori – Aparitia primilor dinti este insotita, de cele mai multe ori, de simptome evidente.

Primii dintisori determina aparitia febrei?

Febra este un simptom ce insoteste, uneori, eruptia primilor dinti ai copilului dvs.

Nu trebuie sa va ingrijorati, insa daca dureaza mai mult de trei zile sau creste peste 38,3 grade Celsius, apelati la un pediatru.

Primii dinti de lapte isi fac aparitia intre 3 luni si un an. Pana la aniversarea de doi ani, vor creste si molarii secundari, adica maselele din spate.

Pana la varsta de trei ani, puiul tau ar trebui sa…