Dieta: Cum poti scapa de diabet renuntand la medicamente0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimentatie, diabetici, dieta, dieta diabetici, recomandari, regim, sfaturi, shake

Regim pentru diabetici

Bolnavii de diabet au de acum inainte la dispozitie un regim alimentar aprobat de medici. Ei ar putea renunta la medicamente, avand chiar posibilitatea de a scapa de boala dupa numai doua luni.

In cadrul unor teste cercetatorii au aratat ca, dupa 18 luni, unii dintre subiecti, diabetici, au scapat de simptome, medicatia nefiind reluata in cazul acestora.

Pana in acest moment, testele au avut loc pe un lot mic de subiecti, insa vor urma altele, la scara nationala, in Marea Britanie.

Regim diabet de tip 2

Regim diabet de tip 2

In ce consta aceasta cura?

Cura consta in shake-uri care inlocuiesc mesele si supe, in total nu mai mult de 800 de calorii, iar rezultatele ei se vad si la mai multe luni, chiar mai bine de un an de la incheierea acesteia.

Un cercetator implicat in studiu, profesorul Roy Taylor, de la Universitatea Newcastle, considera ca aceasta boala ar trebui inteleasa si vindecata in contextul grasimii ce inconjoara organele vitale.

Prin urmare, profesorul crede ca o astfel de dieta, care infometeaza organismul, face ca grasimea sa fie arsa, iar organele vitale „eliberate”, ajutate sa functioneze optim.

In cadrul cercetarilor, o astfel de dieta, in care s-a consumat insa si salata, a facut ca grasimile de la nivelul pancreasului sa ajunga la normal, organul functionand fara probleme.

Dupa aproximativ trei luni de la incheierea dietei, doua treimi dintre subiecti, suferinzi de diabet de tip 2, inca nu reluasera medicatia, neavand nevoie de aceasta.

Expertii au afirmat ca dupa un an jumatate mai tarziu, o parte dintre acesti subiecti se aflau in aceeasi situatie.

Din pacate, insa, regimul nu ii ajuta si pe suferinzii de diabet de tip 1, in cazul acestora pancreasul avand de suferit din cauza sistemului imunitar. Autoritatile britanice recomanda insa oamenilor sa nu incerce o astfel de cura pe cont propriu, fara sa apeleze la un specialist in domeniu.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta: Cum poti scapa de diabet renuntand la medicamente

Lasă un răspuns