Cum arata gelul comestibil, care te face sa nu iti mai fie foame0 Comments

Publicat in:
Etichete: dieta, diete, gel comestibil, senzatie de foame

O noua inventie ar putea revolutiona lumea dietelor si a retetelor pentru slabit. Oamenii de stiinta au inventat un gel care se umfla in stomac si care reduce astfel senzatia de foame.

Potrivit Daily Mail, aceasta substanta se digera destul de greu, fapt care o face sa aiba efect indelungat. Descoperirea a fost facuta de cercetatorii de la Universitatea din Birmingham care au combinat mai multe tipuri de alimente.

Acest gel este format din alge, amidon si coaja de citrice, toate transformate intr-o pasta cu aspect de gel.

Gel comestibil pentru dieta

Gel comestibil pentru dieta

Expertii spun ca in momentul in care acest gel intra in contact cu acidul din stomac se umfla si nu mai lasa spatiu pentru alimentele ingurgitate.

Expertii cauta acum o modalitate de a incorpora aceasta substanta in alte alimente pentru a fi mai usor de inghitit.

„O modalitate de a controla rata ridicata a obezitatii morbide este sa controlam cantitatea de calorii pe care fiecare consumator o preia din tot ceea ce mananca.

O mare problema actuala este ca, pe masura ce am evoluat ca societate, mancarea a devenit mai moale, mai usor de digerat si, implicit, mai putin satioasa. Acest fapt poate duce la o dorinta de a manca in mod constant”, a declarat Jennifer Bradbeer, liderul de proiect de la Universitate.

Cercetatorii au tinut insa sa precizeze ca desi acest gel va taia pofta de mancare, el nu va asigura si necesarul de energie de care organismul are nevoie sa functioneze.

Expertii atrag atentia ca efectele pot fi benefice pentru organism, daca el va fi folosit doar in combinatie cu un regim alimentar potrivit.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum arata gelul comestibil, care te face sa nu iti mai fie foame

Lasă un răspuns