Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

octombrie 9, 2012

Naproxen – comprimate 250 – 500 mg

Publicat pe 09 oct. 2012 at 7:12pm
NAPROXEN

Forma de prezentare Compozitie Indicatii Contraindicatii Actiune Mod de administrare Reactii adverse Precautii Sarcina si alaptarea

NAPROXEN – Forma de prezentare

Cutie cu 50 comprimate infoliate.

NAPROXEN – Compozitie

Comprimate a 250 mg sau 500 mg de +/-2-/6-methoxy-2-naphthyl) propionic acid.

NAPROXEN – Indicatii

Osteoartrite, guta artritica, artrite reumatoide, spondilite anchilozante, reumatism articular acut; alte forme de boli reumatismale, articulare si musculare; traumatisme in sistemul osteoarticular, sciatica, nevralgii, polineurite, tromboflebite, cefalee, infectii respiratorii acute; alte stari inflamatorii si febrile, dismenoree, iminenta de nastere prematura.

NAPROXEN – Contraindicatii

Sarcina si perioada de alaptare,…

Tipuri de cancer testicular

Publicat pe 09 oct. 2012 at 6:47pm

Optiunile de tratament depind de tipul de tumora si de stadiul in care este descoperita aceasta. Exista doua tipuri principale ce determina cancerul testicular: semioame si nonsemioame.

Stadializarea este o clasificare ce permite precizarea diseminarii cancerului dincolo de testicule si, daca aceasta este situatia, in ce zone din corp s-a imprastiat.

Stadializarea se face prin diferite tehnici de vizualizare, cum este tomografia computerizata (CT) sau imagistica prin rezonanta magnetica (IRM).

Stadiul 1

Cancerul este limitat la testicule si nu exista nicio dovada care sa sugereze faptul ca s-ar fi raspandit in vreo parte a organismului.

Stadiul 2

Cancerul s-a raspandit in afara testiculului afectat, catre ganglionii…