Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

octombrie 3, 2012

Totul despre Diabet si Nutritie

Publicat pe 03 oct. 2012 at 8:39pm
Totul despre Diabet si Nutritie

Aflati totul despre diabet si nutritie alaturi de Dr. Catrinel Macovei. Clic aici pentru a afla detalii despre diabet, nutritie si boli metabolice precum si cele mai frecvente afectiuni din acest domeniu.

Dieta perfecta!

Publicat pe 03 oct. 2012 at 8:31pm
Despre Diete

Dieta perfecta depinde de fiecare organism pentru ca toti suntem unici. Aflati ce trebuie sa faceti astfel incat dieta dvs. sa fie eficienta si sa ajungeti la greutatea mult visata! Este atat de simplu incat…

Chirurgie vasculara – ingrijirea postoperatorie

Publicat pe 03 oct. 2012 at 5:28pm

Dupa interventia chirurgicala, pacientul este transportat la unitatea de terapie intensiva, unde ramane aproximativ 24 de ore, pentru a putea fi monitorizat. Daca acesta nu isi revenise pe deplin, medicii hotarasc sa il mentina pe respiratie artificiala, cu ajutorul unui ventilator, in primele 12 ore de la operatie, dupa care pacientul este trezit si intubatia endotraheala este scoasa, astfel el este capabil sa respire neasistat.

Multi dintre pacienti sunt ingrijiti la terapie intensiva in primele 24 de ore dupa operapte. Pacientii sunt stabilizati aici si apoi sunt transferati pe sectia de chirurgie.

Sectia de chirurgie

Dupa 24 de ore, pacientul este transportat…

Acetaminofen (Paracetamol) 500 mg, comprimate

Publicat pe 03 oct. 2012 at 5:11pm
ACETAMINOFEN

Forma de prezentare Compozitie Indicatii Contraindicatii Mod de administrare Reactii adverse Precautii Sarcina si alaptarea Conditii de pastrare

ACETAMINOFEN – Forma de prezentare

Cutie cu 2 blistere Al/PVC a cate 10 comprimate de Paracetamol, 500 mg.

ACETAMINOFEN – Compozitie

Comprimate continand 500 mg Acetaminofen (Paracetamol)

ACETAMINOFEN – Indicatii

Apartine clasei de medicamente analgezice (combate durerile) si antipiretice (reduce febra). Este un medicament care nu ataca mucoasa stomacala.

Acest medicament este utilizat pentru tratamentul simptomatic al afectiunilor care implica durere de intensitate slaba sau moderata ca: cefalee, nevralgii dentare, dureri chirurgicale, entorse, fracturi, luxatii, dureri artrita,…