Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

septembrie 3, 2015

Dieta cu compot de mere – 4kg pe saptamana

Publicat pe 03 sept. 2015 at 1:03am

O cura de slabit efectuata cu compot de mere este una destul de restrictiva, dar specialistii in nutritie sunt de parere ca aceasta te va ajuta sa dai jos rapid kilogramele in plus: aproximativ 3-4 kilograme pe saptamana. Care2.com scrie ca pe parcursul acestei diete este necesar sa bei foarte multa apa, sa consumi compot de mere fara zahar, supa de pui si sa faci exercitii fizice in fiecare zi.

03Pe de alta parte, aceasta cura de slabit cu compot de mere este foarte buna de detoxifiere. In cadrul acestei diete se…

Cum sa te calmezi si cum poti evita o criza de nervi foarte usor

Publicat pe 03 sept. 2015 at 1:01am

In viata fiecaruia dintre noi apar momente de tensiune, de stres, care ne pot aduce intr-o situatie in care inima noastra bate cu putere, palmele incep sa transpire si uneori simtim ca nu mai avem control asupra propriilor actiuni. Este necesar sa intelegem ca nervii reprezinta o reactie normala si ca, desi poate ca ne simtim depasiti de situatie, suntem capabili sa detinem controlul mintii noastre.

Daca vreti sa scapati de o astfel de stare de nervozitate, va prezentam cateva modalitati eficiente pe care le puteti adopta.

Numara invers, pornind de la…