Care metoda este mai buna: detoxifierea sau dieta?0 Comments

Publicat in:
Etichete: detoxifiere, detoxifierea, detoxifierea sau dieta, dieta, diete, metale, sanatate, sanatoasa, toxine

Daca vrei sa slabesti si pana acum dieta era cuvantul de ordine, trebuie sa stii ca, in opinia nutritionistilor, detoxifierea incepe sa castige teren, pe masura ce tot mai multe persoane incearca sa isi ingrijeasca sanatatea.

Detoxifiere sau dieta

Detoxifiere sau dieta

Se stie ca o silueta supla este echivalenta cu frumusetea, asa ca eliminarea tuturor chimicalelor daunatoare din corp ar fi echivalenta cu sanatatea mai buna a organismului.

Potrivit expertilor in nutritie, problema este ca, in fiecare zi organismul este expus la:

  1. aditivii din alimente,
  2. metale grele,
  3. substante din medicamente,
  4. nicotina,
  5. formaldehida,
  6. pesticide,
  7. erbicide si alte chimicale care nu isi au locul in corpul tau.

Detoxifierea este procesul natural prin care se elimina toxinele din corp, substante care ar putea dauna tesuturilor, prin urina sau scaune. In plus, cura de detoxifiere este menita sa ajute procesul natural de detoxifiere.

Expertii spun ca asta se face in primul rand prin limitarea expunerii corpului la chimicale, spre exemplu prin evitarea aditivilor din mancare si a consumului de alimente procesate si consumul alimentelor cu vitamine si antioxidanti necesari detoxifierii: ca la orice dieta, este nevoie de foarte multe fructe si legume.

Hidratarea intensa este benefica pentru cura de detoxifiere, de aceea trebuie sa beti apa, iar mancarurile bogate in fibre, precum cerealele si painea integrala nu trebuie sa lipseasca din meniul zilnic.

In general, consumarea unor alimente de calitate este practic ceea ce iti aduce cele mai multe beneficii si face ca organismul sa nu aiba probleme cu procesul de detoxifiere.

Author: Corpul Uman
GoogleLink-uri Sponsorizate

Care metoda este mai buna: detoxifierea sau dieta?

Lasă un răspuns