Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

septembrie 15, 2015

Beneficiile rosiilor

Publicat pe 15 sept. 2015 at 1:03am

Rosiile sunt unele dintre cele mai frecvent consumate legume, fie in stare cruda, fie fierte, prajite, zdrobite, facute piure sau sos. Desi lumea se refera la ele ca fiind legume, din punct de vedere botanic, rosiile sunt de fapt clasificate ca fructe si sunt una dintre cele mai bogate surse de vitamina C.

Din multitudinea de alimente si produse despre care se spune ca ajuta la slabit, se pare ca rosiile, desi dulci, se afla in centrul unei vieti cu putine calorii.

Beneficii

Chiar daca nu abunda in vitamine si minerale, rosiile sunt intr-adevar bogate in vitamina C. Acest…

Cat de nociv este sforaitul?

Publicat pe 15 sept. 2015 at 1:01am

Sforaitul reprezinta una dintre probleme cu care se confrunta multe persoane, aceasta punand la grea incercare atat partenerii, cat si copii care incearca sa doarma in jurul celor care au astfel de dificultati.

Sforaitul precede adesea mai multe boli grave si in cazul in care si tu sforai, un consult medical ti-ar putea salva viata. Iata cateva dintre riscurile asociate cu sforaitul, conform opiniei unor specialisti de la Universitatea Princeton din SUA.

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il intelegi este faptul ca sforaitul nu este normal si are cauze specifice. Health24.com arata ca exista o multime de cauze,…