Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

august, 2015

Boli vindecate cu miere infuzata cu salvie si rozmarin

Publicat pe 31 aug. 2015 at 1:01am

Printre alimentele care aduc mari beneficii corpului uman se afla si salvia, rozmarinul si mierea. Acestea trei formeaza o combinatie puternica de vindecare, cu calitati antimicrobiene, proprietati antioxidante si capacitatea de a revigora atat corpul, cat si mintea.

Care2.com arata faptul ca mierea nepasteurizata sau filtrata contine extrem de multe vitamine, minerale si enzime vii si este un medicament puternic folosit de milenii, atat intern cat si extern.

Iata cum se prepara mierea infuzata cu salvie si rozmarin si la ce va ajuta, potrivit sursei citate.

Ingrediente remediu naturist

Aveti nevoie de…

Masajul indian – beneficii si tehnici

Publicat pe 30 aug. 2015 at 1:01am

Unul dintre masajele cele mai utilizate in lume este masajul indian. Masajul indian consta in executarea unor frictiuni liniare, curbe si spiralate, care sunt realizate cu varful degetelor. Potrivit BBC, acest tip de masaj a aparut pentru prima data acum cateva mii de ani in India antica, aceasta forma de masaj reprezentand o parte importanta a vietii.

Trebuie spus ca masajul capului si corpului, masajul copiilor, masajul special al femeilor insarcinate isi au sursa in traditia populara.

Masajul indian – beneficii

Desi astazi in mediul rural, masajul saptamanal inca se practica el reprezinta in acelasi timp si o scena de…

Cura de slabit cu suc de sfecla rosie

Publicat pe 29 aug. 2015 at 1:03am

Una dintre dietele cu legume care da cele mai bune rezultate este cea in care se foloseste sfecla rosie. Expertii in nutritie sustin ca sucul de sfecla este foarte sarac in calorii. De pilda, un pahar iti furnizeaza doar 110 calorii si reprezinta o sursa excelenta de vitamine, minerale si fibre alimentare, de aceea ofera rapid senzatia de satietate.

Cat dureaza?

Care2.com scrie ca o cura de salbit cu sfecla rosie se va tine pentru un interval de 7 zile, dar trebuie sa acordati atentie sporita, deoarece aceasta nu este recomandata diabeticilor sau celor care sufera din…

Detoxifierea organismului cu ulei de peste

Publicat pe 29 aug. 2015 at 1:01am

Savantii britanici din cadrul Universitatii Liverpool sustin ca au descoperit o substanta care poate sa previna si sa contracareze efectele dezastruoase ale mancarii procesate asupra creierului nostru. Aceasta substanta poate permite regenerarea celulelor nervoase.

Cercetatorii sustin ca dietele bogate in acizi Omega 3 ajuta creierul sa controleze mai bine acea parte responsabila de hranire, invatare si memorare. Iar cea mai buna sursa de acizi grasi Omega 3 este chiar uleiul de peste, anunta Health24.com.

Potrivit opiniei savantilor din Marea Britanie, daca veti consuma in mod excesiv de zaharuri rafinate si grasimi saturate…

Cum topesti cel mai repede grasimea din corpul tau?

Publicat pe 28 aug. 2015 at 1:03am

Multe femei sunt interesate de pierderea in greutate si de arderea grasimilor. Expertii in nutritie spun ca arderea grasimilor si slabirea nu reprezinta totusi acelasi lucru. De pilda, poti sa pierzi in greutate prin pierderea de apa sau tesut muscular, asa ca desi un cantar iti va indica mai putine kilograme, totusi tesutul adipos este tot acolo.

Specialistii mai sunt de parere ca pentru a putea topi tesutul adipos trebuie sa stii cum sa ajungi la el. Intr-un regim de slabire, ardem mai intai glicogenul din ficat, apoi cel din tesutul muscular si abia la urma grasimea. Care2.com scrie ca numai o cura de slabit nu este suficienta pentru a…